Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Allklimat på Elmia fastighetsmässa

https://www.klimatsmart.se/images/news/allklimat_logo_177x82.jpg

Allklimat Svenska AB kommer att finnas på Elmia Fastighetsmässa i Jönköping den 20-22 oktober. Allklimat har under det senaste året installerat ett 10-tal stora anläggningar i Stockholms innerstad. I den största anläggningen har vi installerat 8 bergvärmepumpar som försörjer ett helt kvarter i Norrmalm med miljövänlig energi. Fastigheten har ca 120 lägenheter och ca 5000 kvm lokaler. Allklimat är Stockholms innerstads största leverantör av bergvärme. På mässan kommer förutom personal från Allklimat också mycket kunnig personal från Carrier att finnas i montern, Carrier är dom bergvärmepumpar som Allklimat levererar och installerar. Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda den lösning som passar just Era specifika behov bäst utan att vara beroende av en leverantör eller ett fabrikat. Vi kan anpassa vårt förslag så att Ni alltid får en lösning som fungerar, är kostnadseffektiv och motsvarar Era förväntningar. I samtliga affärer erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och vid tecknande av serviceavtal en säkerhet som innebär att produkternas drift och funktionalitet garanteras. Samtliga kyl- och värmepumpsinstallationer utförs av utbildad och ackrediterad personal. Allklimat är ackrediterat av SWEDAC i enlighet med Svensk Kylnorm och har ackrediteringsnummer 6208. Det innebär att Ni med gott samvete kan beställa både maskiner, installation och service av oss. Ni kan också vara förvissade att arbetet blir fackmannamässigt utfört. Vill du veta mer om denna mässa är du välkommen att ringa: Lena Olofsson, försäljnings- & marknadsansvarig, 08-514962 58, 0739-49 62 50 Joakim Rooth, VD, 08-514 962 52, 0705-360 901 Fler och fler bostadsrättsföreningar väljer att använda den ekonomiska och klimatsmarta bergvärmen. Allklimat har ett brett kunnande och berättar gärna mer om hur man sparar energi.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Allklimat på Elmia fastighetsmässa

2009-10-20
Allklimat Svenska AB kommer att finnas på Elmia Fastighetsmässa i Jönköping den 20-22 oktober.

Allklimat har under det senaste året installerat ett 10-tal stora anläggningar i Stockholms innerstad. I den största anläggningen har vi installerat 8 bergvärmepumpar som försörjer ett helt kvarter i Norrmalm med miljövänlig energi. Fastigheten har ca 120 lägenheter och ca 5000 kvm lokaler.

Allklimat är Stockholms innerstads största leverantör av bergvärme. På mässan kommer förutom personal från Allklimat också mycket kunnig personal från Carrier att finnas i montern, Carrier är dom bergvärmepumpar som Allklimat levererar och installerar.

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda den lösning som passar just Era specifika behov bäst utan att vara beroende av en leverantör eller ett fabrikat. Vi kan anpassa vårt förslag så att Ni alltid får en lösning som fungerar, är kostnadseffektiv och motsvarar Era förväntningar.

I samtliga affärer erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och vid tecknande av serviceavtal en säkerhet som innebär att produkternas drift och funktionalitet garanteras. Samtliga kyl- och värmepumpsinstallationer utförs av utbildad och ackrediterad personal. Allklimat är ackrediterat av SWEDAC i enlighet med Svensk Kylnorm och har ackrediteringsnummer 6208. Det innebär att Ni med gott samvete kan beställa både maskiner, installation och service av oss. Ni kan också vara förvissade att arbetet blir fackmannamässigt utfört.

Vill du veta mer om denna mässa är du välkommen att ringa:
Lena Olofsson, försäljnings- & marknadsansvarig, 08-514962 58, 0739-49 62 50
Joakim Rooth, VD, 08-514 962 52, 0705-360 901

Fler och fler bostadsrättsföreningar väljer att använda den ekonomiska och klimatsmarta bergvärmen. Allklimat har ett brett kunnande och berättar gärna mer om hur man sparar energi.

Senaste nyheter