Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

24 nov har Fiskarhedenvilla visning av 22 villor

https://www.klimatsmart.se/images/news/fiskarheden250x109.jpg

På våra villavisningstillfällen, som vi har fyra gånger om året, har du chansen att se närmare på några av våra visningshus. Vi visar allt från stora funkishus till fritidshus, nya villor till hus som har varit klara några år. På vår hemsida kan du få inspiration och se husen, trädgården och planlösningen i verkligheten. Den 24 nov kl 12-15 öppnar vi dörrarna till 22 av våra hus. Alla är välkomna, ingen anmälan krävs.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

24 nov har Fiskarhedenvilla visning av 22 villor

2013-11-22
På våra villavisningstillfällen, som vi har fyra gånger om året, har du chansen att se närmare på några av våra visningshus. Vi visar allt från stora funkishus till fritidshus, nya villor till hus som har varit klara några år. På vår hemsida kan du få inspiration och se husen, trädgården och planlösningen i verkligheten.

Den 24 nov kl 12-15 öppnar vi dörrarna till 22 av våra hus. Alla är välkomna, ingen anmälan krävs.

För adresser till visninghusen, se länken www.fiskarhedenvillan.se/Villavisning

Fiskarhedenvillan AB med huvudkontor i Borlänge, levererar varje år cirka 400 hus till främst privatpersoner. Fiskarhedenvillan står för såväl kvalitet som flexibilitet och erbjuder gediget byggda hus och unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi utvecklar även miljösmart och energisnålt byggande med ett stort utbud av hus som tilltalar den miljömedvetne husägaren.

Senaste nyheter