Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

2013 Munken Agenda - gemensamt språk

https://www.klimatsmart.se/images/news/papper174x166.jpg

Munken är obestrukna finpapper av hög kvalitet. Det är miljövänligt och det perfekta valet för företag som vill förmedla ett genuint naturligt intryck i sina trycksaker. Alla Munkens standardprodukter är tillgängliga som FSCTM-certifierade och PEFC-certifierade. I 2013 års version av den populära Munken Agenda har Arctic Paper som mål att visa på värdet av ett gemensamt språk. Inom ramen för det här temat fortsätter Arctic Paper att lyfta fram en gemensam förståelse som den enskilt viktigaste framgångsfaktorn när papperstillverkare, tryckerier och designers arbetar tillsammans för att skapa nya trycksaker. Förra året fick webbprojektet ”Fika med Art Workers” stor uppmärksamhet och var en del av Arctic Papers arbete för att sprida kunskap om papper och trycksaksproduktion till en bredare målgrupp. I år lanserades ”Art Workshop - Munken Guide till Obestruket Papper” – en riktig tungviktare på drygt hundra sidor – för att ytterligare öka dessa kunskaper. Under det kommande året kommer ännu ett viktigt steg att tas. När den populära kalendern Munken Agenda inom kort lanseras – för fjärde året i rad – kommer språk, kunskap och gemensam förståelse att stå i centrum. Arctic Paper erbjuder intressanta kuriosafakta för konnässörerna och roliga – och alltför vanliga – missuppfattningar om papper och trycksaksproduktion. ”Det finns många människor som har djupa kunskaper om papper och tryck, men det finns också många vanliga missuppfattningar på marknaden”, säger Annika Andréasson på Arctic Papers marknadskommunikationsavdelning. Hon fortsätter: ”När vi arbetade med Munken Agenda ville vi lyfta fram vissa vanliga missuppfattningar, hur de har uppstått och hur man bäst skulle kunna åtgärda dem. Framför allt känns det viktigt att tala om värdet av ett gemensamt språk.” Munken Design Range, med sitt breda utbud av produkter, har tagit marknaden med storm. Och allt flera personer som älskar papper väljer kalendern Munken Agenda. I år kommer också deras skrivbord att få en extra dimension med spännande bilder, inspiration och anekdoter. I centrum står som vanligt Munken, ett designpapper från Arctic Paper Munkedals. Samtliga sex papperssorter i Munken Design Range finns med i 2013 års version av Munken Agenda. Helt i linje med traditionen är den bunden med den ovanliga, men vackra och mycket praktiska franska öppna trådbindningen, som gör att agendan kan ligga uppslagen på just den sida du vill. DM kampanjen startar vecka 41 då ett stort antal Munkenentusiaster får möjlighet att beställa Munken Agenda 2013. Agendan finns även tillgänglig i vår webshop, från november 2012. Välkommen till ett nytt, framgångsrikt år med Munken Design Range! För mer information, kontakta: EvaLotta Blom, Affärsutvecklare, Arctic Paper Sverige, 0522-26 63 37, evalotta.blom@arcticpaper.com.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

2013 Munken Agenda - gemensamt språk

2012-10-09
Munken är obestrukna finpapper av hög kvalitet. Det är miljövänligt och det perfekta valet för företag som vill förmedla ett genuint naturligt intryck i sina trycksaker. Alla Munkens standardprodukter är tillgängliga som FSCTM-certifierade och PEFC-certifierade.

I 2013 års version av den populära Munken Agenda har Arctic Paper som mål att visa på värdet
av ett gemensamt språk. Inom ramen för det här temat fortsätter Arctic Paper att lyfta fram en
gemensam förståelse som den enskilt viktigaste framgångsfaktorn när papperstillverkare,
tryckerier och designers arbetar tillsammans för att skapa nya trycksaker.

Förra året fick webbprojektet ”Fika med Art Workers” stor uppmärksamhet och var en del av Arctic
Papers arbete för att sprida kunskap om papper och trycksaksproduktion till en bredare målgrupp. I år lanserades ”Art Workshop - Munken Guide till Obestruket Papper” – en riktig tungviktare på drygt hundra sidor – för att ytterligare öka dessa kunskaper.

Under det kommande året kommer ännu ett viktigt steg att tas. När den populära kalendern Munken Agenda inom kort lanseras – för fjärde året i rad – kommer språk, kunskap och gemensam förståelse att stå i centrum. Arctic Paper erbjuder intressanta kuriosafakta för konnässörerna och roliga – och alltför vanliga – missuppfattningar om papper och trycksaksproduktion.

”Det finns många människor som har djupa kunskaper om papper och tryck, men det finns också många vanliga missuppfattningar på marknaden”, säger Annika Andréasson på Arctic Papers marknadskommunikationsavdelning.

Hon fortsätter: ”När vi arbetade med Munken Agenda ville vi lyfta fram vissa vanliga missuppfattningar, hur de har uppstått och hur man bäst skulle kunna åtgärda dem. Framför allt känns det viktigt att tala om värdet av ett gemensamt språk.”

Munken Design Range, med sitt breda utbud av produkter, har tagit marknaden med storm. Och allt flera personer som älskar papper väljer kalendern Munken Agenda. I år kommer också deras skrivbord att få en extra dimension med spännande bilder, inspiration och anekdoter.

I centrum står som vanligt Munken, ett designpapper från Arctic Paper Munkedals. Samtliga sex papperssorter i Munken Design Range finns med i 2013 års version av Munken Agenda. Helt i linje med traditionen är den bunden med den ovanliga, men vackra och mycket praktiska franska öppna trådbindningen, som gör att agendan kan ligga uppslagen på just den sida du vill.

DM kampanjen startar vecka 41 då ett stort antal Munkenentusiaster får möjlighet att beställa Munken Agenda 2013. Agendan finns även tillgänglig i vår webshop, från november 2012.

Välkommen till ett nytt, framgångsrikt år med Munken Design Range!

För mer information, kontakta:
EvaLotta Blom, Affärsutvecklare, Arctic Paper Sverige, 0522-26 63 37, evalotta.blom@arcticpaper.com.
Källa: Arctic Paper

Senaste nyheter