Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Oras Eterna rain shower - oemotståndlig och smart

https://www.klimatsmart.se/images/news/orass250x100.jpg

Nya Oras Eterna rain shower är helt unik avseende design, materialval och funktioner. Den innovativa tekniken som används i nya Oras Eterna representerar det absolut bästa som finns i branschen. Med sin högblanka glasliknande yta förstärks blandarens elegans och gör den lämplig för både traditionella och moderna badrumsinteriörer. Den stora takduschen ger dig en komfortabel duschupplevelse. Den extremt exakta termostaten håller temperaturen jämn och stabil när du duschar, och efter en avslutad miljövänlig dusch belönar Oras Eterna dig med ett grönt ljus. Oras Eterna rain shower startas och stoppas genom ett enkelt tryck på blandarens EcoLed presspad. Ett miljövänligt tänkande har blivit en del av vår vardag och idag tänker allt fler på att minska vatten- och energiförbrukningen, eftersom vi vet att varmvattnet står för en betydande del av hemmets energikostnader. Det gröna ljuset i blandarens EcoLed presspad visar tydligt när vi tagit en miljövänligare dusch. Vattenflödet från Oras Eternas stora takdusch känns behagligt och uppfriskande som ett sommarregn, och skapar en lyxig höjdpunkt i vardagen. Den ergonomiska utformningen av Oras Eterna rain shower gör duschen säkrare och mer användarvänlig. Blandarens EcoLed presspad tillsammans och omkastaren mellan handdusch och takdusch är enkla att förstå vilket gör blandaren säker och lätt att använda även för barn. Den exakta termostaten håller temperaturen jämn och stabil när du duschar och med temperaturspärren på vredet ökar säkerheten ytterligare. Blandarens yta är isolerad från det varma vattnet och kan aldrig bli skållande varm. Oras Eterna rain shower har en högblank glasliknande yta som förstärker den nya blandarens elegans och gör den lämplig för både traditionella och moderna badrumsinteriörer. Den finns i två kulörer, helvit eller grafitgrå. Designad av Kirsi Svärd. Därutöver har Oras Eterna rain shower ett praktiskt förvaringsutrymme integrerat i blandarkroppen. Förvaringsutrymmets löstagbara botten gör det lätt att rengöra. Oras introducerade de första smarta beröringsfria blandarna på marknaden för mer än 20 år sedan. Tack vare egenskaper som förbättrad handhygien, användarvänlighet och vatten- och energispar funktioner blev de elektroniska blandarna snabbt populära i offentliga lokaler. Tack vare de positiva erfarenheterna från de offentliga lokalerna har sedan de beröringsfria smarta blandarna blivit allt mer populära i de privata hemmen. Oras Eterna installeras med hjälp av väggdosor för pex rör i rör med avsättningsmått 150cc. Det är viktigt att hålet i kakelplattorna som omger väggdosorna inte överstiger Ø 65 mm och att anslutningen för blandaren (G ¾” utv. G) sticker ut 45 +-2 mm från färdig väggyta. För mer information, kontakta: 021-81 61 31, info.sweden@oras.com.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Oras Eterna rain shower - oemotståndlig och smart

2013-08-21
Nya Oras Eterna rain shower är helt unik avseende design, materialval och funktioner. Den innovativa tekniken som används i nya Oras Eterna representerar det absolut bästa som finns i branschen. Med sin högblanka glasliknande yta förstärks blandarens elegans och gör den lämplig för både traditionella och moderna badrumsinteriörer.

Den stora takduschen ger dig en komfortabel duschupplevelse. Den extremt exakta termostaten håller temperaturen jämn och stabil när du duschar, och efter en avslutad miljövänlig dusch belönar Oras Eterna dig med ett grönt ljus.

Oras Eterna rain shower startas och stoppas genom ett enkelt tryck på blandarens EcoLed presspad. Ett miljövänligt tänkande har blivit en del av vår vardag och idag tänker allt fler på att minska vatten- och energiförbrukningen, eftersom vi vet att varmvattnet står för en betydande del av hemmets energikostnader. Det gröna ljuset i blandarens EcoLed presspad visar tydligt när vi tagit en miljövänligare dusch.

Vattenflödet från Oras Eternas stora takdusch känns behagligt och uppfriskande som ett sommarregn, och skapar en lyxig höjdpunkt i vardagen. Den ergonomiska utformningen av Oras Eterna rain shower gör duschen säkrare och mer användarvänlig. Blandarens EcoLed presspad tillsammans och omkastaren mellan handdusch och takdusch är enkla att förstå vilket gör blandaren säker och lätt att använda även för barn. Den exakta termostaten håller temperaturen jämn och stabil när du duschar och med temperaturspärren på vredet ökar säkerheten ytterligare. Blandarens yta är isolerad från det varma vattnet och kan aldrig bli skållande varm.

Oras Eterna rain shower har en högblank glasliknande yta som förstärker den nya blandarens elegans och gör den lämplig för både traditionella och moderna badrumsinteriörer. Den finns i två kulörer, helvit eller grafitgrå. Designad av Kirsi Svärd.

Därutöver har Oras Eterna rain shower ett praktiskt förvaringsutrymme integrerat i blandarkroppen. Förvaringsutrymmets löstagbara botten gör det lätt att rengöra.

Oras introducerade de första smarta beröringsfria blandarna på marknaden för mer än 20 år sedan. Tack vare egenskaper som förbättrad handhygien, användarvänlighet och vatten- och energispar funktioner blev de elektroniska blandarna snabbt populära i offentliga lokaler. Tack vare de positiva erfarenheterna från de offentliga lokalerna har sedan de beröringsfria smarta blandarna blivit allt mer populära i de privata hemmen.


Oras Eterna installeras med hjälp av väggdosor för pex rör i rör med avsättningsmått 150cc. Det är viktigt att hålet i kakelplattorna som omger väggdosorna inte överstiger Ø 65 mm och att anslutningen för blandaren (G ¾” utv. G) sticker ut 45 +-2 mm från färdig väggyta.

För mer information, kontakta:
021-81 61 31, info.sweden@oras.com.
Källa: Oras Eterna

Senaste nyheter