Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Svenska FSC väljer Avisera som leverantör

https://www.klimatsmart.se/images/news/avisera-fsc250x197.jpg

Avisera är specialiserat på att leverera produkter av hög kvalitet med minimal miljöpåverkan. Företaget är FSC-certifierat samt kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Nu väljer svenska FSC (Forest Stewardship Council®) Avisera som sin leverantör av mappar och bärkassar. Forest Stewardship Council arbetar för att främja ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Ett engagemang i FSC innebär ett bidrag till utvecklingen av ansvarstagande skogsbruk i hela världen och stöd till bevarandet av naturvärden och skyddsvärda skogar. Samtidigt slår man vakt om respekten för arbetsrätt och urfolkens rättigheter. – Det är viktigt att företag tar ansvar för sin produktion som Avisera gör, det gör det enklare för företag och konsumenter att göra aktiva val som är bra för människor och våra skogar, säger Lina Bergström, verksamhetschef vid Svenska FSC. Som märkningssystem är FSC på stark frammarsch i hela världen. Allt fler konsumenter frågar efter FSC-märkta produkter, vilket innebär att alla verksamheter som producerar, förädlar eller säljer produkter där trä från FSC-certifierade skogar ingår har stor anledning att certifiera sig. Genom att välja FSC-certifierade produkter från Avisera kan du som kund känna dig trygg i att bärkassarna och förpackningslösningarna, längs hela kedjan, framställts enligt marknadens mest långtgående sociala och miljömässiga krav för skogsbruk. Fråga gärna efter Aviseras FSC-certifierade produkter. Licensummer: FSC-C110916 Avisera har levererat förpackningslösningar till framgångsrika företag och organisationer under 20 år. I sortimentet finns allt från bärkassar, påsar, butiksemballage, förpackningar, e-handelsemballage och etiketter till packtejp, och pärmar. Avisera står för trygghet, exakta leveranser och hög kvalitet till rätt pris.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Svenska FSC väljer Avisera som leverantör

2015-01-13
Avisera är specialiserat på att leverera produkter av hög kvalitet med minimal miljöpåverkan. Företaget är FSC-certifierat samt kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Nu väljer svenska FSC (Forest Stewardship Council®) Avisera som sin leverantör av mappar och bärkassar.

Forest Stewardship Council arbetar för att främja ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Ett engagemang i FSC innebär ett bidrag till utvecklingen av ansvarstagande skogsbruk i hela världen och stöd till bevarandet av naturvärden och skyddsvärda skogar. Samtidigt slår man vakt om respekten för arbetsrätt och urfolkens rättigheter.

– Det är viktigt att företag tar ansvar för sin produktion som Avisera gör, det gör det enklare för företag och konsumenter att göra aktiva val som är bra för människor och våra skogar, säger Lina Bergström, verksamhetschef vid Svenska FSC.

Som märkningssystem är FSC på stark frammarsch i hela världen. Allt fler konsumenter frågar efter FSC-märkta produkter, vilket innebär att alla verksamheter som producerar, förädlar eller säljer produkter där trä från FSC-certifierade skogar ingår har stor anledning att certifiera sig.

Genom att välja FSC-certifierade produkter från Avisera kan du som kund känna dig trygg i att bärkassarna och förpackningslösningarna, längs hela kedjan, framställts enligt marknadens mest långtgående sociala och miljömässiga krav för skogsbruk.
Fråga gärna efter Aviseras FSC-certifierade produkter. Licensummer: FSC-C110916

Avisera har levererat förpackningslösningar till framgångsrika företag och organisationer under 20 år. I sortimentet finns allt från bärkassar, påsar, butiksemballage, förpackningar, e-handelsemballage och etiketter till packtejp, och pärmar. Avisera står för trygghet, exakta leveranser och hög kvalitet till rätt pris.
Källa: Avisera

Senaste nyheter