Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Låt Munken Heart Works inspirera

https://www.klimatsmart.se/images/news/arcticpaper240x54.gif

Att vara öppen för världen omkring sig är bästa sättet att få nya idéer. Hos Arctic Paper Munkedals är den kreativa processen ständigt i händelsernas centrum. På ett och samma ställe finns över hundra års erfarenhet samlat. Här läggs grunden för kreativt skapande – för just här tillverkas Munkens naturliga designpapper. I de senaste kampanjerna för Munken, Art Workers och Art Workshop, har Arctic Paper presenterat de skickliga hantverkarna och innovatörerna bakom Munken Design Range, samt gett de bästa rekommendationerna för optimala tryckresultat för obestruket papper. Den här gången står kreatörerna i centrum – och inspirationen för den kreativa processen. I denna tredje publikation från Munken, Heart Works, visar en utvald grupp kreatörer, som inspiriation, sina favoritställen jorden runt, i sökandet efter nya intryck som kan påverka deras arbete. Resorna tar oss till fascinerande arkitektur och fantastiska vyer, allt presenterat på de sex olika papperskvaliteterna i Munken Design Range. Från Arles i Frankrike till Asmara i Eritrea; från Kiev i Ukraina till Kivik i Sverige – Munkens kreatörer delar med sig av sina intryck av stort som smått. På fullsatta kaféer, längs övergivna landsvägar och med utsikt över berg, skogar och sjöar – inspirationen finns överallt omkring oss. Dela med dig av dina egna inspirerande platser! Nära 80 kreatörer från 22 länder har bidragit med sina bilder i Munken Heart Works. Arctic Paper välkomnar nu alla att bidra med sina egna inspirerande platser, som kan publiceras på webben och delas med Munkenälskare världen över. Dina bilder är din kollegas inspiration! Besök gärna www.arcticpaper.com/heartworks. För mer information, kontakta: Hans Ekelund, Försäljningschef, Arctic Paper Sverige AB, 0522-26 63 15.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Låt Munken Heart Works inspirera

2013-05-03
Att vara öppen för världen omkring sig är bästa sättet att få nya idéer. Hos Arctic Paper Munkedals är den kreativa processen ständigt i händelsernas centrum. På ett och samma ställe finns över hundra års erfarenhet samlat. Här läggs grunden för kreativt skapande – för just här tillverkas Munkens naturliga designpapper.

I de senaste kampanjerna för Munken, Art Workers och Art Workshop, har Arctic Paper presenterat de skickliga hantverkarna och innovatörerna bakom Munken Design Range, samt gett de bästa rekommendationerna för optimala tryckresultat för obestruket papper. Den här gången står kreatörerna i centrum – och inspirationen för den kreativa processen.

I denna tredje publikation från Munken, Heart Works, visar en utvald grupp kreatörer, som inspiriation, sina favoritställen jorden runt, i sökandet efter nya intryck som kan påverka deras arbete. Resorna tar oss till fascinerande arkitektur och fantastiska vyer, allt presenterat på de sex olika papperskvaliteterna i Munken Design Range.

Från Arles i Frankrike till Asmara i Eritrea; från Kiev i Ukraina till Kivik i Sverige – Munkens kreatörer delar med sig av sina intryck av stort som smått. På fullsatta kaféer, längs övergivna landsvägar och med utsikt över berg, skogar och sjöar – inspirationen finns överallt omkring oss.

Dela med dig av dina egna inspirerande platser! Nära 80 kreatörer från 22 länder har bidragit med sina bilder i Munken Heart Works. Arctic Paper välkomnar nu alla att bidra med sina egna inspirerande platser, som kan publiceras på webben och delas med Munkenälskare världen över. Dina bilder är din kollegas inspiration!

Besök gärna www.arcticpaper.com/heartworks.

För mer information, kontakta:
Hans Ekelund, Försäljningschef, Arctic Paper Sverige AB, 0522-26 63 15.
Källa: Arctic Paper

Senaste nyheter