Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Creaprint trycker White Guides både grönare och billigare

https://www.klimatsmart.se/images/news/creaprint-whiteguide250x250.jpg

Vi vill fira att vi nu producerar hela fyra White Guides genom en av våra kunder. Så nu kan du som är kund hos oss beställa en White Guide Sverige och en White Guide Café i ett paket. Du betalar 299:- inkl. moms, porto och expeditionsavgift för bägge. (normalpris i handeln är: 245 kr + 199 kr) Du sparar med andra ord 95 kr + porto 40 kr. Och de kommer direkt hem i din brevlåda. Det är ett ovanligt billigt och bekvämt sätt att utforska och läsa mer om Sveriges bästa restauranger och caféer. En perfekt sommarpresent för dina kunder, medarbetare och vänner. Det enda du behöver göra är att skriva White Guides & Creaprint i ämnesrutan och maila till: jonas.jernberg@creaprint.se Glöm inte att skriva din faktureringsadress och postadress. Sedan 2009 har vi producerat White Guide på STIGE i Turin. Och nu har vi fått förtroendet att producera fyra olika White Guides, nämligen: - White Guide Sverige - White Guide Junior - White Guide Danmark - White Guide Café (Dessutom viskas det om att det kan vara en femte på gång!) Det är oerhört glädjande att vi får vara med vår uppdragsgivare på denna resa. Vi har lärt oss mycket om varandra och när alla bitar till slut är på plats så känner vi oss också lite stolta. Och vi tycker att det är extra roligt att de är producerade till 100% med energi från våra egna solceller (6 000 kvm solceller placerade på taket till tryckeriet) och fraktades till största delen med tågtransport.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Creaprint trycker White Guides både grönare och billigare

2014-06-09
Vi vill fira att vi nu producerar hela fyra White Guides genom en av våra kunder.

Så nu kan du som är kund hos oss beställa en White Guide Sverige och en White Guide Café i ett paket. Du betalar 299:- inkl. moms, porto och expeditionsavgift för bägge. (normalpris i handeln är: 245 kr + 199 kr) Du sparar med andra ord 95 kr + porto 40 kr. Och de kommer direkt hem i din brevlåda.

Det är ett ovanligt billigt och bekvämt sätt att utforska och läsa mer om Sveriges bästa restauranger och caféer. En perfekt sommarpresent för dina kunder, medarbetare och vänner.

Det enda du behöver göra är att skriva White Guides & Creaprint i ämnesrutan och maila till: jonas.jernberg@creaprint.se

Glöm inte att skriva din faktureringsadress och postadress.

Sedan 2009 har vi producerat White Guide på STIGE i Turin. Och nu har vi fått förtroendet att producera fyra olika White Guides, nämligen:

- White Guide Sverige
- White Guide Junior
- White Guide Danmark
- White Guide Café

(Dessutom viskas det om att det kan vara en femte på gång!)

Det är oerhört glädjande att vi får vara med vår uppdragsgivare på denna resa. Vi har lärt oss mycket om varandra och när alla bitar till slut är på plats så känner vi oss också lite stolta.

Och vi tycker att det är extra roligt att de är producerade till 100% med energi från våra egna solceller (6 000 kvm solceller placerade på taket till tryckeriet) och fraktades till största delen med tågtransport.

Det är så här vi vill arbeta, tillsammans med våra uppdragsgivare, mot samma mål, att skapa framgång för våra kunder.

Besök gärna respektive White Guides webbplats så får du veta mer.

- www.whiteguide.se
- www.whiteguide.dk
- www.whiteguide.se/cafe
- www.whiteguidejunior.com

Förmågan att göra nytta genererar framgång.

/Jonas Jernberg, Creaprint
Källa: Creaprint

Senaste nyheter