Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bli KRAV-supporter få REKO mat tidning

https://www.klimatsmart.se/images/news/kravsupporter250x187.jpg

Lagom till lanseringen av ”KRAV-supporter” – för dig som vill göra mer än att handla KRAV-märkt – kommer nu ett nytt nummer av magasinet REKO mat. Som KRAV-supporter betalar du en årlig kostnad på 195 kronor, i den går 50 kronor till svenska och utländska ekologiska projekt och den resterande summan går till en prenumeration av REKO mat, KRAVs egen tidning för en hållbar livsstil. Årets sommarnummer av REKO mat har precis lämnat tryckpressarna. I sommarnumret tas läsaren med till fina Skebo herrgård i norra Uppland. Där lagar kökschefen Mikael Einarsson traditionellt och klimatsmart på ekologiska och lokala råvaror. I Uppland finns också Väddö gårdsmejeri och Källingby gård som REKO besökt för att prata om ekologiskt kontra närproducerat, eller snarare hur bra det går att kombinera eko och lokalt. Tidningen kommer ut till prenumeranter den 11 maj. Läs mer om eller bli KRAV-supporter: http://www.krav.se/krav-supporter Läs mer om REKO mat:s sommarnummer: http://www.magasinreko.se/reko.htm Om REKO mat: En underhållande och läsvänlig tidning med djup. Den handlar mest om matproduktion, matlagning och människor som arbetar med mat. Men tidningen tar också upp bredare samhällsfrågor och andra ämnen som har koppling till hållbar livsstil, för vi vill underhålla, informera och lyfta goda initiativ. REKO mat gör trendspaningar och inspirerar läsaren att ställa krav både hemma och på arbetsplatsen. Reportagen i REKO mat förmedlar tankeställare och tillför nya aspekter till begreppet hållbar livsstil. REKO mat låter också intressanta personligheter komma till tals och tala till punkt. Vi tror att en tidning om hållbar utveckling ska kunna läsas mellan raderna. Därför skriver vi gärna om det goda livet - men utan att skriva någon på näsan.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bli KRAV-supporter få REKO mat tidning

2010-05-10
Lagom till lanseringen av ”KRAV-supporter” – för dig som vill göra mer än att handla KRAV-märkt – kommer nu ett nytt nummer av magasinet REKO mat.

Som KRAV-supporter betalar du en årlig kostnad på 195 kronor, i den går 50 kronor till svenska och utländska ekologiska projekt och den resterande summan går till en prenumeration av REKO mat, KRAVs egen tidning för en hållbar livsstil.

Årets sommarnummer av REKO mat har precis lämnat tryckpressarna. I sommarnumret tas läsaren med till fina Skebo herrgård i norra Uppland. Där lagar kökschefen Mikael Einarsson traditionellt och klimatsmart på ekologiska och lokala råvaror. I Uppland finns också Väddö gårdsmejeri och Källingby gård som REKO besökt för att prata om ekologiskt kontra närproducerat, eller snarare hur bra det går att kombinera eko och lokalt.

Tidningen kommer ut till prenumeranter den 11 maj.

Läs mer om eller bli KRAV-supporter: http://www.krav.se/krav-supporter
Läs mer om REKO mat:s sommarnummer: http://www.magasinreko.se/reko.htm

Om REKO mat:
En underhållande och läsvänlig tidning med djup. Den handlar mest om matproduktion, matlagning och människor som arbetar med mat. Men tidningen tar också upp bredare samhällsfrågor och andra ämnen som har koppling till hållbar livsstil, för vi vill underhålla, informera och lyfta goda initiativ.

REKO mat gör trendspaningar och inspirerar läsaren att ställa krav både hemma och på arbetsplatsen. Reportagen i REKO mat förmedlar tankeställare och tillför nya aspekter till begreppet hållbar livsstil. REKO mat låter också intressanta personligheter komma till tals och tala till punkt.

Vi tror att en tidning om hållbar utveckling ska kunna läsas mellan raderna. Därför skriver vi gärna om det goda livet - men utan att skriva någon på näsan.
Källor:

Senaste nyheter