Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Framtidens rengöringsmedel

https://www.klimatsmart.se/images/news/bioguard212x270.jpg

Lilla producenten BioGuard har gjort det som stora bolag inte klarat av - att utveckla en kombination av naturliga och ofarliga men mycket starka rengöringsmedel. Åratal med forskning på sunda mikroorganismer och hundratals olika växtsafter ligger bakom de över 40 produkterna i norskutvecklade BioGuard Miljöserie. ”Produkterna är minst lika effektiva som andra medel, men skonsammare mot ytor och textilier och därför mer användbara. Och sist men inte minst - man behöver inte vara orolig för hälsan eller miljön,” berättar Frode Indröy, vd i Naturens Bästa Miljöprodukter, som marknadsför och säljer den nya serien. BioGuard Miljöserie innehåller nästan allt man behöver - vanliga rengöringsmedel som allrengöring, maskindiskmedel och fläckborttagare, men även oljesanering, grafittiborttagare, golvvaxborttagare och andra starkare rengöringsmedel. Förutom rengöringsmedel finns textil- och skinnimpregnering, växtskyddsmedel, betongimpregnering och golvvaxar. Succé i Norge: I Norge har produkterna varit på marknaden ett tag, och senaste året såldes 40 000 flaskor bara av fläckborttagaren! 6 av produkterna släpps nu, resten kommer att lanseras i tur och ordning och göra vardagen hälsosammare för både professionella och privata konsumenter. Fakta om BioGuard Miljöserie: * Över 40 naturbaserade produkter, främst rengöringsmedel * Utvecklad i Norge genom forskning på sunda mikroorganismer och hundratals växtsafter * Minst lika effektiva som andra rengöringsmedel * Giftfria och ofarliga att använda och andas in * Utan färg och parfym * Hemsida: www.bioguard.se För mer information, kontakta: Frode Indröy, vd Naturens Bästa Miljöprodukter, 070-015 10 28, frodin@c2i.net

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Framtidens rengöringsmedel

2010-02-02
Lilla producenten BioGuard har gjort det som stora bolag inte klarat av - att utveckla en kombination av naturliga och ofarliga men mycket starka rengöringsmedel. Åratal med forskning på sunda mikroorganismer och hundratals olika växtsafter ligger bakom de över 40 produkterna i norskutvecklade BioGuard Miljöserie. ”Produkterna är minst lika effektiva som andra medel, men skonsammare mot ytor och textilier och därför mer användbara. Och sist men inte minst - man behöver inte vara orolig för hälsan eller miljön,” berättar Frode Indröy, vd i Naturens Bästa Miljöprodukter, som marknadsför och säljer den nya serien.

BioGuard Miljöserie innehåller nästan allt man behöver - vanliga rengöringsmedel som allrengöring, maskindiskmedel och fläckborttagare, men även oljesanering, grafittiborttagare, golvvaxborttagare och andra starkare rengöringsmedel. Förutom rengöringsmedel finns textil- och skinnimpregnering, växtskyddsmedel, betongimpregnering och golvvaxar.

Succé i Norge:
I Norge har produkterna varit på marknaden ett tag, och senaste året såldes 40 000 flaskor bara av fläckborttagaren! 6 av produkterna släpps nu, resten kommer att lanseras i tur och ordning och göra vardagen hälsosammare för både professionella och privata konsumenter.

Fakta om BioGuard Miljöserie:
* Över 40 naturbaserade produkter, främst rengöringsmedel
* Utvecklad i Norge genom forskning på sunda mikroorganismer och hundratals växtsafter
* Minst lika effektiva som andra rengöringsmedel
* Giftfria och ofarliga att använda och andas in
* Utan färg och parfym
* Hemsida: www.bioguard.se

För mer information, kontakta:
Frode Indröy, vd Naturens Bästa Miljöprodukter, 070-015 10 28, frodin@c2i.net
Källa: BioGuard

Senaste nyheter