Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Upplev ekologiskt julfirande på Gunnebo Slott

https://www.klimatsmart.se/images/news/gunneboslott-vinterskrud250x167.jpg

Det lider mot jul och snart öppnar vi upp Jul på Gunnebo! Nytt för i år är fler familjeaktiviteter som tomtejakten och kransbindning för barn. Julmarknaden växer sig i år ännu större och i Kaffehuset serveras jullunch och julmiddag från 3-22 december. Välkomna att hitta julkänslan hos oss! Julen närmar sig med stormsteg och på Gunnebo pågår förberedelserna för fullt inför julens intåg. Pepparkakor ska bakas, glögg ska kokas och Kaffehus och butik ska juldekoreras. Hos oss upplever ni en ekologisk och stämningsfull jul i 1700-talsmiljö. Årets julprogram på Gunnebo: - Juldekorationer och julskyltning på plats 8 nov - Kransbindning för barn 20 nov - Julmarknad 24-25 nov - Julmarknad 1-2 dec - Jullunch, julmiddag, julfrukost i Kaffehuset 3-22 dec Årets nyhet: fler barnaktiviteter I år satsar vi extra mycket på mysiga barnaktiviteter i jul. Nytt för i år är kransbindning för barn, 20 november. Bind gemensamt med ditt barn en krans att hänga på dörren i jul. Missa inte heller vår tomtevärld vid lantgården och tomtejakten; utmana familj och vänner och hitta flest tomtar runtom Gunnebo. Gunnebo Julmarknad – i år ännu större Gunnebo Julmarknad är en kär tradition för många besökare som återkommer år efter år. Bjud med familj och vänner och kom i julstämning hos oss! Njut av glögg och pepparkakor, lyssna till julsånger och hitta klappar för hela familjen. I år har vi bjudit in ännu fler utställare! Kl. 11-16 den 24-25 november och 1-2 december. Ekologisk jul i Kaffehuset 3-22 december: Njut av en tvårätters jullunch eller fyrarätters julmiddag inkl. dessertbord gjord på ekologiska råvaror av högsta kvalitet. Givetvis erbjuder vi även en vegetarisk & vegansk julmeny. Välkommen också att värma er vid brasan med en adventsfika. Från Gunnebo bageri förbeställer du julens vörtbröd. Boka bord: kontakt@gunneboslott.se, tfn: 031-334 16 00 För företag erbjuder vi även julfrukost mån-fre mellan kl. 8-10, minimum 20 personer. Gunnebo butik – årets julklapp: en teaterupplevelse: Den 8 november juldekorerar vi butiken! Här hittar ni klappar till hela familjen. Årets julklapp: en teaterupplevelse! Överraska någon du håller kär med teaterbiljetter till nästa års föreställning som du får fint inslaget.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Upplev ekologiskt julfirande på Gunnebo Slott

2018-11-02
Gunnebo slott i fin vinterskrud
Det lider mot jul och snart öppnar vi upp Jul på Gunnebo!

Nytt för i år är fler familjeaktiviteter som tomtejakten och kransbindning för barn. Julmarknaden växer sig i år ännu större och i Kaffehuset serveras jullunch och julmiddag från 3-22 december. Välkomna att hitta julkänslan hos oss!

Julen närmar sig med stormsteg och på Gunnebo pågår förberedelserna för fullt inför julens intåg. Pepparkakor ska bakas, glögg ska kokas och Kaffehus och butik ska juldekoreras. Hos oss upplever ni en ekologisk och stämningsfull jul i 1700-talsmiljö.

Årets julprogram på Gunnebo:
- Juldekorationer och julskyltning på plats 8 nov
- Kransbindning för barn 20 nov
- Julmarknad 24-25 nov
- Julmarknad 1-2 dec
- Jullunch, julmiddag, julfrukost i Kaffehuset 3-22 dec

Årets nyhet: fler barnaktiviteter
I år satsar vi extra mycket på mysiga barnaktiviteter i jul. Nytt för i år är kransbindning för barn, 20 november. Bind gemensamt med ditt barn en krans att hänga på dörren i jul. Missa inte heller vår tomtevärld vid lantgården och tomtejakten; utmana familj och vänner och hitta flest tomtar runtom Gunnebo.

Gunnebo Julmarknad – i år ännu större
Gunnebo Julmarknad är en kär tradition för många besökare som återkommer år efter år. Bjud med familj och vänner och kom i julstämning hos oss! Njut av glögg och pepparkakor, lyssna till julsånger och hitta klappar för hela familjen. I år har vi bjudit in ännu fler utställare! Kl. 11-16 den 24-25 november och 1-2 december.

Ekologisk jul i Kaffehuset 3-22 december:
Njut av en tvårätters jullunch eller fyrarätters julmiddag inkl. dessertbord gjord på ekologiska råvaror av högsta kvalitet. Givetvis erbjuder vi även en vegetarisk & vegansk julmeny. Välkommen också att värma er vid brasan med en adventsfika. Från Gunnebo bageri förbeställer du julens vörtbröd.

Boka bord: kontakt@gunneboslott.se, tfn: 031-334 16 00

För företag erbjuder vi även julfrukost mån-fre mellan kl. 8-10, minimum 20 personer.

Gunnebo butik – årets julklapp: en teaterupplevelse:
Den 8 november juldekorerar vi butiken! Här hittar ni klappar till hela familjen. Årets julklapp: en teaterupplevelse! Överraska någon du håller kär med teaterbiljetter till nästa års föreställning som du får fint inslaget.

Jul på Gunnebo i sociala medier:
Följ #julpågunnebo på @gunneboslott Instagram
www.instagram.com/gunneboslott/

Läs mer om julen på Gunnebo här: gunneboslott.se/inlagg/upplev-julen-pa-gunnebo/

Senaste nyheter