Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Varför ditt nästa cykelköp borde vara en elcykel

https://www.klimatsmart.se/images/news/hellorider-brinckers-bern250x156.jpg

Det har blivit allt vanligare att se cyklister vina förbi på elcyklar. Försäljningen av elcyklar har ökat dramatiskt, och det finns många orsaker att det är så. Elcykeln är ett fantastiskt fordon. En elcykel har en inbyggd motor som gör det möjligt för dig att åka längre sträckor och ta dig upp för även de brantaste backar utan att svettas en droppe. Med lätta tramptag kan du åka upp till 25 kilometer i timmen på en elcykel. Detta gör det inte bara fantastiskt kul att cykla, utan det ger dig även en obeskrivlig frihetskänsla. En elcykel är också en investering i framtidens miljö. Varje dag kan du aktivt verka för en renare luft både genom att en elcykel i sig är miljövänlig, men också för att en elcykel bidrar till att minska antalet bilar i trafiken. Eftersom en elcykel är så effektiv så innebär det att man inte längre har några ursäkter att välja sin bensindrivna bil för morgonpendlingen. Med en elcykel underlättas vardagen genom att bilköer och tekniskt strul i kollektivtrafiken ersätts med frihet. Som en bonus så får du chansen att börja din dag med en nypa frisk luft och möjlighet till eftertanke när du tyst glider fram genom tillvaron. Låt inte längre fysiska funktionsnedsättningar eller konditionen stå ivägen för din cykelutflykter. Om du är äldre eller har svårt med orken så är en elcykel det optimala hjälpmedlet för att bibehålla rörligheten och cykla efter dina förutsättningar. På samma sätt så är du som är förälder hjälpt i vardagen av en elcykel. Barn och tunga matkassar är inte längre något problem när du trampar fram på en elcykel. Om du väljer att köpa elcykel är det både en investering i din egen livskvalité, liksom investering i en hållbar framtida miljö. Elcykeln har kommit för att stanna!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Varför ditt nästa cykelköp borde vara en elcykel

2018-11-19
Elcykeln Brinckers Bern F7 med lågt insteg
Det har blivit allt vanligare att se cyklister vina förbi på elcyklar. Försäljningen av elcyklar har ökat dramatiskt, och det finns många orsaker att det är så. Elcykeln är ett fantastiskt fordon.

En elcykel har en inbyggd motor som gör det möjligt för dig att åka längre sträckor och ta dig upp för även de brantaste backar utan att svettas en droppe. Med lätta tramptag kan du åka upp till 25 kilometer i timmen på en elcykel. Detta gör det inte bara fantastiskt kul att cykla, utan det ger dig även en obeskrivlig frihetskänsla.

En elcykel är också en investering i framtidens miljö. Varje dag kan du aktivt verka för en renare luft både genom att en elcykel i sig är miljövänlig, men också för att en elcykel bidrar till att minska antalet bilar i trafiken. Eftersom en elcykel är så effektiv så innebär det att man inte längre har några ursäkter att välja sin bensindrivna bil för morgonpendlingen. Med en elcykel underlättas vardagen genom att bilköer och tekniskt strul i kollektivtrafiken ersätts med frihet. Som en bonus så får du chansen att börja din dag med en nypa frisk luft och möjlighet till eftertanke när du tyst glider fram genom tillvaron.

Låt inte längre fysiska funktionsnedsättningar eller konditionen stå ivägen för din cykelutflykter. Om du är äldre eller har svårt med orken så är en elcykel det optimala hjälpmedlet för att bibehålla rörligheten och cykla efter dina förutsättningar. På samma sätt så är du som är förälder hjälpt i vardagen av en elcykel. Barn och tunga matkassar är inte längre något problem när du trampar fram på en elcykel.

Om du väljer att köpa elcykel är det både en investering i din egen livskvalité, liksom investering i en hållbar framtida miljö. Elcykeln har kommit för att stanna!
Källa: HelloRider

Senaste nyheter