Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Håll nyårslöftet med hjälp av cykling

https://www.klimatsmart.se/images/news/Snow_bike.png

Nytt år, nya tag! Många använder starten av det nya året som ett tydlig avstamp och en omstart, dock kan nyårslöftena vara svåra att hålla och det är lätt av falla tillbaka i gamla vanor. Oavsett om ditt nyårslöfte är att bli mer hälsosam, tänka mer på miljön eller att spara pengar så kan en cykel eller en elcykel vara en utmärkt investering för att du ska lyckas hålla det. Nedan listar vi 4 av de vanliga nyårslöften och hur cykling kan hjälpa dig uppfylla dem. 1. Bli mer hälsosam Om du också har valt att börja det nya året med att bli mer hälsosam så är en cykel ett bra ställe att börja på. Oavsett om du planerar att pendla till jobbet eller hämta barnen från dagis så får du motion som du annars inte hade fått om du istället valt bilen eller bussen. Många bäckar små! 2. Tänka mer på miljön Varje gång du väljer bort din bil är ett steg mot en bättre miljö! En elcykel eller en vanlig cykel är ett perfekt alternativ och en bra början för någon som sakta men säkert vill minska sin påverkan på miljön. 3. Spara pengar Ge bort busskortet och sälj bilen! Med en elcykel eller cykel behöver du inte längre ladda månadskortet för tunnelbanan eller oroa dig för att bensinen ska gå upp ännu mer i pris. I längden sparar du definitivt pengar på att investera i en bra cykel. 4. Spendera mer tid i naturen Om du väljer bilen framför cykeln för kortare sträckor riskerar du att missa den vackra naturen vi har i Sverige. Oavsett om du föredrar att cykla i vild terräng eller anlagda motionsspår, så är cykling ett utmärkt sätt att ta sig ut i naturen oftare!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Håll nyårslöftet med hjälp av cykling

2019-01-14
Nytt år, nya tag! Många använder starten av det nya året som ett tydlig avstamp och en omstart, dock kan nyårslöftena vara svåra att hålla och det är lätt av falla tillbaka i gamla vanor.

Oavsett om ditt nyårslöfte är att bli mer hälsosam, tänka mer på miljön eller att spara pengar så kan en cykel eller en elcykel vara en utmärkt investering för att du ska lyckas hålla det. Nedan listar vi 4 av de vanliga nyårslöften och hur cykling kan hjälpa dig uppfylla dem.

1. Bli mer hälsosam
Om du också har valt att börja det nya året med att bli mer hälsosam så är en cykel ett bra ställe att börja på. Oavsett om du planerar att pendla till jobbet eller hämta barnen från dagis så får du motion som du annars inte hade fått om du istället valt bilen eller bussen. Många bäckar små!

2. Tänka mer på miljön
Varje gång du väljer bort din bil är ett steg mot en bättre miljö! En elcykel eller en vanlig cykel är ett perfekt alternativ och en bra början för någon som sakta men säkert vill minska sin påverkan på miljön.

3. Spara pengar
Ge bort busskortet och sälj bilen! Med en elcykel eller cykel behöver du inte längre ladda månadskortet för tunnelbanan eller oroa dig för att bensinen ska gå upp ännu mer i pris. I längden sparar du definitivt pengar på att investera i en bra cykel.

4. Spendera mer tid i naturen
Om du väljer bilen framför cykeln för kortare sträckor riskerar du att missa den vackra naturen vi har i Sverige. Oavsett om du föredrar att cykla i vild terräng eller anlagda motionsspår, så är cykling ett utmärkt sätt att ta sig ut i naturen oftare!
Källa: Hellorider

Senaste nyheter