Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Världens mest sålda alkylatbensin Aspen 2

https://www.klimatsmart.se/images/news/aspen239x405.png

Nu har världens mest sålda alkylatbensin, Aspen 2, blivit ännu bättre! Aspen 2 Full Range Technology gör så att trädgårdsmaskinerna blir enklare att starta, accelerationen ökar och luftfiltren håller sig rena längre. Aspen 2 började utvecklas i Sverige under 80-talet. Nu är det premiär för Aspen 2 med Full Range Technology, företagets största nyhet på 25 år. I takt med att tvåtaktsmotorer som sitter på exempelvis trimmers, motorsågar och häcksaxar förbättras, krävs det att bensinen blir bättre och effektivare. Aspen 2 Full Range Technology är framtagen för att passa alla motorer som är luftkylda och behöver oljeblandad bensin, oavsett ålder och märke. Det är stor skillnad mellan olika maskiner, från motorsågen med en hög motortemperatur, till maskiner med låg motortemperatur som exempelvis häcksaxar. Aspen 2 Full Range Technology fungerar lika bra till alla maskiner och märken tack vare kombinationen av två ytterligheter: bästa möjliga smörjning och en extremt ren förbränning. Det innebär att de trädgårdsmaskiner som vi har hemma blir enklare att starta, accelerationen ökar och luftfiltren håller sig rena längre. Maskinerna mår helt enkelt bättre. Aspen 2 Full Range Technology ger inte bara renare motorer och säkrare drift, man får även en bättre arbetsmiljö eftersom alkylatbensin i stort sett är fri från farliga lösningsmedel, bensen och aromatiska kolväten, ämnen som vanlig bensin innehåller och som man andas in när man jobbar med maskiner som saknar katalysator. Rek. cirkapris 5 liter, 155 kr För mer information om produkt och köpställen, gå in på www.aspen.se!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Andreas Sandmon

Dela på Facebook

Världens mest sålda alkylatbensin Aspen 2

2014-02-20
Nu har världens mest sålda alkylatbensin, Aspen 2, blivit ännu bättre! Aspen 2 Full Range Technology gör så att trädgårdsmaskinerna blir enklare att starta, accelerationen ökar och luftfiltren håller sig rena längre.

Aspen 2 började utvecklas i Sverige under 80-talet. Nu är det premiär för Aspen 2 med Full Range Technology, företagets största nyhet på 25 år.

I takt med att tvåtaktsmotorer som sitter på exempelvis trimmers, motorsågar och häcksaxar förbättras, krävs det att bensinen blir bättre och effektivare. Aspen 2 Full Range Technology är framtagen för att passa alla motorer som är luftkylda och behöver oljeblandad bensin, oavsett ålder och märke.

Det är stor skillnad mellan olika maskiner, från motorsågen med en hög motortemperatur, till maskiner med låg motortemperatur som exempelvis häcksaxar. Aspen 2 Full Range Technology fungerar lika bra till alla maskiner och märken tack vare kombinationen av två ytterligheter: bästa möjliga smörjning och en extremt ren förbränning. Det innebär att de trädgårdsmaskiner som vi har hemma blir enklare att starta, accelerationen ökar och luftfiltren håller sig rena längre. Maskinerna mår helt enkelt bättre.

Aspen 2 Full Range Technology ger inte bara renare motorer och säkrare drift, man får även en bättre arbetsmiljö eftersom alkylatbensin i stort sett är fri från farliga lösningsmedel, bensen och aromatiska kolväten, ämnen som vanlig bensin innehåller och som man andas in när man jobbar med maskiner som saknar katalysator.

Rek. cirkapris 5 liter, 155 kr

För mer information om produkt och köpställen, gå in på www.aspen.se!
Källa: Aspen

Senaste nyheter