Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Lindex börjar sälja babykläder secondhand

https://www.klimatsmart.se/images/news/lindex-2ndhand250x212.jpg

Som en del av modeföretagets omställning till en mer hållbar och cirkulär affär erbjuder Lindex från och med den 15 september secondhand babyplagg även online. Med utökningen online vill modeföretaget bredda sitt erbjudande och möjliggöra för fler kunder att handla secondhand. - Secondhand spelar en allt viktigare roll i vår affär och vi ser en växande efterfrågan bland våra kunder. Genom att erbjuda konceptet även på lindex.com, vill vi både möjliggöra och förenkla för fler kunder att handla secondhand när och var de önskar. Med insikter från tidigare piloter som pop-up butik och pågående tester, där vi erbjuder secondhand i utvalda butiker, vidareutvecklar vi vårt erbjudande och det ger oss värdefulla insikter hur vi kan förlänga livslängden på plagg tillsammans med våra kunder, säger Caroline Öhgren, Director of Sales på Lindex. Som ett led i sitt arbete att testa nya tjänster och cirkulära affärsmodeller lanserade Lindex under 2021 sin secondhand-tjänst som möjliggör för kunder att både lämna in kläder och att köpa plagg från Lindex som redan uppskattats av någon annan. Erbjudandet online består av secondhand-kit till baby från Lindex tidigare kollektioner där varje kit är unikt och endast finns i ett exemplar.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

Lindex börjar sälja babykläder secondhand

2022-09-14
Lindex secondhand
Som en del av modeföretagets omställning till en mer hållbar och cirkulär affär erbjuder Lindex från och med den 15 september secondhand babyplagg även online.

Med utökningen online vill modeföretaget bredda sitt erbjudande och möjliggöra för fler kunder att handla secondhand.

- Secondhand spelar en allt viktigare roll i vår affär och vi ser en växande efterfrågan bland våra kunder. Genom att erbjuda konceptet även på lindex.com, vill vi både möjliggöra och förenkla för fler kunder att handla secondhand när och var de önskar.

Med insikter från tidigare piloter som pop-up butik och pågående tester, där vi erbjuder secondhand i utvalda butiker, vidareutvecklar vi vårt erbjudande och det ger oss värdefulla insikter hur vi kan förlänga livslängden på plagg tillsammans med våra kunder, säger Caroline Öhgren, Director of Sales på Lindex.

Som ett led i sitt arbete att testa nya tjänster och cirkulära affärsmodeller lanserade Lindex under 2021 sin secondhand-tjänst som möjliggör för kunder att både lämna in kläder och att köpa plagg från Lindex som redan uppskattats av någon annan.

Erbjudandet online består av secondhand-kit till baby från Lindex tidigare kollektioner där varje kit är unikt och endast finns i ett exemplar.
Källa: Lindex

Senaste nyheter