Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekologisk höstmarknad i Järna 9 sept

https://www.klimatsmart.se/images/news/nava-barnklader250x292.jpg

Nu på lördag den 9 september kl. 10-16 kommer vi vara med på Skillebyholms höstmarknad! Vi kommer att ha med oss ett utvalt sortiment av kläder och accessoarer till både vuxna och barn. Hoppas att vi ses där! Sen 1999 har Näva i princip varit med på Skillebyholms marknad varje år fram till 2020. Så vi är väldigt glada att efter 3 års uppehåll återigen kunna vara med! Fokus på marknaden är ekologiskt/biodynamiskt/hållbart och en mängd fina hantverk! Kringliggande skolor ordnar med stor fikabuffé till förmånliga priser. Skillebyholms Gårdsbutik är också öppen. Nytt för i år är att Restaurang Vildvux erbjuder lunch och enklare "grab and go"-mat samt kaffe. Det kommer även finnas Vildvux AM (after market)-Pub som startar vid 14:30. För er som inte kan komma på marknaden eller bor för långt bort vill vi påminna om att vi har sänkt priserna med 20% på underställ i ull och ull/siden till barn från Hoccosa och Engel. Gör barnens garderober redo för hösten!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

Ekologisk höstmarknad i Järna 9 sept

2023-09-08
Nu på lördag den 9 september kl. 10-16 kommer vi vara med på Skillebyholms höstmarknad!

Vi kommer att ha med oss ett utvalt sortiment av kläder och accessoarer till både vuxna och barn. Hoppas att vi ses där!

Sen 1999 har Näva i princip varit med på Skillebyholms marknad varje år fram till 2020. Så vi är väldigt glada att efter 3 års uppehåll återigen kunna vara med!

Fokus på marknaden är ekologiskt/biodynamiskt/hållbart och en mängd fina hantverk! Kringliggande skolor ordnar med stor fikabuffé till förmånliga priser.

Skillebyholms Gårdsbutik är också öppen. Nytt för i år är att Restaurang Vildvux erbjuder lunch och enklare "grab and go"-mat samt kaffe. Det kommer även finnas Vildvux AM (after market)-Pub som startar vid 14:30.

För er som inte kan komma på marknaden eller bor för långt bort vill vi påminna om att vi har sänkt priserna med 20% på underställ i ull och ull/siden till barn från Hoccosa och Engel.

Gör barnens garderober redo för hösten!

Senaste nyheter