Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Trivselhus vinner pris som bästa kvalitetsföretag

https://www.klimatsmart.se/images/news/trivselhus-bastahusforetag250x160.jpg

I samband med Gar-Bos stora 30-årsgala med Sveriges branschföreträdare blev Trivselhus nominerad till årets bästa husföretag avseende nollfelsbesiktningar. Detta resulterade i att Trivselhus fick ta emot priset som ett av två företag i Sverige som lyckats bäst Motiveringen lyder: ”Ett starkt engagemang från ledning till sista gubbe/gumma har givit resultat. Mycket arbete och sena kvällar samt jobbiga beslut har vänt företaget och fått alla att fokusera på att göra rätt saker i rätt tid. Husföretaget har visat att det går att göra kraftiga förbättringar för att få ner antal fel som man lämnar över tillsammans med sin produkt till kund”. Under många år har Gar-Bo tillsammans med företrädare inom småhusbranschen jobbat med kvalitetsutvecklingen för småhusbranschen och sammanställt och analyserat alla slutbesiktningsresultat. Detta som ett led i att branschen skall bli bättre på att leverera felfria hus till slutkunder vid slutbesiktningar. - Vi är oerhört stolta och glada över att vi fått detta pris säger Mikael Olsson, VD Trivselhus. En stor eloge till alla våra anställda över deras inställning och ambition, men också över ett fruktsamt samarbete med alla våra samarbetspartner och entreprenörer som också ställt upp på vårt kvalitetsarbete. Vi har tagit ett stort steg framåt för båda varumärkena Trivselhus och Movehome under det senaste året och lärt oss att förstå hur viktigt vårt kvalitetsarbete är. Det finns mycket kvar att förbättra, så nu startar nästa fas i vårt kvalitetsarbete, som vi hoppas skall ge våra kunder ännu fler fördelar att välja våra hus. Det här fina priset är ett bevis på att vårt omfattande kvalitetsarbete ger resultat och att alla inblandade skall känna sig delaktiga i detta hedersamma pris som vi tagit emot av Gar-Bo, avslutar Mikael Olsson.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Trivselhus vinner pris som bästa kvalitetsföretag

2019-11-20
Trivselhus prisas för bäst kvalitet
I samband med Gar-Bos stora 30-årsgala med Sveriges branschföreträdare blev Trivselhus nominerad till årets bästa husföretag avseende nollfelsbesiktningar. Detta resulterade i att Trivselhus fick ta emot priset som ett av två företag i Sverige som lyckats bäst

Motiveringen lyder: ”Ett starkt engagemang från ledning till sista gubbe/gumma har givit resultat. Mycket arbete och sena kvällar samt jobbiga beslut har vänt företaget och fått alla att fokusera på att göra rätt saker i rätt tid. Husföretaget har visat att det går att göra kraftiga förbättringar för att få ner antal fel som man lämnar över tillsammans med sin produkt till kund”.

Under många år har Gar-Bo tillsammans med företrädare inom småhusbranschen jobbat med kvalitetsutvecklingen för småhusbranschen och sammanställt och analyserat alla slutbesiktningsresultat. Detta som ett led i att branschen skall bli bättre på att leverera felfria hus till slutkunder vid slutbesiktningar.

- Vi är oerhört stolta och glada över att vi fått detta pris säger Mikael Olsson, VD Trivselhus. En stor eloge till alla våra anställda över deras inställning och ambition, men också över ett fruktsamt samarbete med alla våra samarbetspartner och entreprenörer som också ställt upp på vårt kvalitetsarbete.

Vi har tagit ett stort steg framåt för båda varumärkena Trivselhus och Movehome under det senaste året och lärt oss att förstå hur viktigt vårt kvalitetsarbete är. Det finns mycket kvar att förbättra, så nu startar nästa fas i vårt kvalitetsarbete, som vi hoppas skall ge våra kunder ännu fler fördelar att välja våra hus.

Det här fina priset är ett bevis på att vårt omfattande kvalitetsarbete ger resultat och att alla inblandade skall känna sig delaktiga i detta hedersamma pris som vi tagit emot av Gar-Bo, avslutar Mikael Olsson.
Källa: Trivselhus

Senaste nyheter