Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ökad satsning på Svanenmärkta bostäder från Movehome

https://www.klimatsmart.se/images/news/movehome-500hus250x156.jpg

I och med Trivselhus satsning att investera i en volymhusfabrik i Landsbro kommer Movehome, systervarumärke till Trivselhus, successivt att börja säljas som volymhus. Den nya fabriken kommer att erbjuda de tre produktslagen planelement, volymlägenheter samt volymhus, vilket gör att vi kan skapa intressanta volymprodukter för både styckehus och lägenhetslösningar. Movehome har sedan starten 2012 stått i framkant med digitala lösningar för husköp samt sedan 2017 hållit fanan för hållbarhet då alla husmodeller Svanenmärktes. Utvecklingen mot volymhus är ett sätt att följa marknaden i den utveckling som sker idag. – Detta är rätt satsning för framtiden när vi kan erbjuda nya produkter i framkant som följer den utveckling som våra kunder efterfrågar. Hus med rätt pris till bra kvalitet där hållbarhet, digitala lösningar och nytänk på boendet står i fokus säger Anneli Johansson, affärschef Movehome. Samtidigt med detta stärks satsningen på hållbarhet och att Movehome fortsatt ska erbjuda Svanenmärkta hus är en självklarhet. Att kunna kvalitetssäkra byggprocessen och att skapa förutsättningar för bättre arbetsmiljö är för företaget givet. – Vi är stolta över Svanenmärkningen och för Movehome är det ett bevis på att vi säkerställer vår byggprocess och är på rätt väg när det handlar om krav på bra kvalitet och funktion. Samtidigt med detta stärks vår satsning på hållbarhet då vi inhouse får kontroll över större del av hela processen. Även vårt ansvar för kommande generationer samt den sociala hållbarheten är viktiga frågor, säger Mikael Olsson, VD.

NYHETSBREV

 

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ökad satsning på Svanenmärkta bostäder från Movehome

2019-04-30
Svanenmärkt hus från Movehome
I och med Trivselhus satsning att investera i en volymhusfabrik i Landsbro kommer Movehome, systervarumärke till Trivselhus, successivt att börja säljas som volymhus.

Den nya fabriken kommer att erbjuda de tre produktslagen planelement, volymlägenheter samt volymhus, vilket gör att vi kan skapa intressanta volymprodukter för både styckehus och lägenhetslösningar. Movehome har sedan starten 2012 stått i framkant med digitala lösningar för husköp samt sedan 2017 hållit fanan för hållbarhet då alla husmodeller Svanenmärktes. Utvecklingen mot volymhus är ett sätt att följa marknaden i den utveckling som sker idag.

– Detta är rätt satsning för framtiden när vi kan erbjuda nya produkter i framkant som följer den utveckling som våra kunder efterfrågar. Hus med rätt pris till bra kvalitet där hållbarhet, digitala lösningar och nytänk på boendet står i fokus säger Anneli Johansson, affärschef Movehome.

Samtidigt med detta stärks satsningen på hållbarhet och att Movehome fortsatt ska erbjuda Svanenmärkta hus är en självklarhet. Att kunna kvalitetssäkra byggprocessen och att skapa förutsättningar för bättre arbetsmiljö är för företaget givet.

– Vi är stolta över Svanenmärkningen och för Movehome är det ett bevis på att vi säkerställer
vår byggprocess och är på rätt väg när det handlar om krav på bra kvalitet och funktion. Samtidigt med detta stärks vår satsning på hållbarhet då vi inhouse får kontroll över större del av hela processen. Även vårt ansvar för kommande generationer samt den sociala hållbarheten är viktiga frågor, säger Mikael Olsson, VD.
Källa: MoveHome

Senaste nyheter