Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Movehome lanserar fler smarta Svanenmärkta husmodeller

https://www.klimatsmart.se/images/news/movehome-nyahus250x333.jpg

Genom Bygg online var hustillverkaren Movehome först i landet med att digitalisera husaffären och kan som enda aktör i kategorin styckebyggda småhus erbjuda familjer ett svanenmärkt hem. Nu lanseras ytterligare två nya husmodeller som formas rekordsnabbt i tre enkla steg. – Vi fortsätter den hållbara resan och sparar både tid och pengar för våra kunder, berättar Anneli Johansson, affärschef för Movehome. Tidigare i år lanserades ett nytt och enklare sätt att bygga hus under namnet HOME. Visionen är att ge varje kund möjlighet att enkelt forma ett funktionellt hem. Nu utökas de tidigare tre husmodellerna med ytterligare två. - De nya husmodellerna HOME formas i tre smidiga steg och vi är övertygade om att det aldrig har varit enklare att bygga ett personligt hus. Tack vare den nya processen kan vi dessutom erbjuda ett lägre pris och vi vågar även lova en snabbare leveranstid, säger Anneli Johansson. Det är under benämningen Ready, set, go som Movehome nu vägleder sina kunder. Ready symboliserar valet av husmodell. Tack vare färdiga Set där kundernas favoritval av ytskikt, utrustning och material ingår redan från start kan kunden därefter snabbt välja material i Bygg online. Även om husen fullutrustats som standard ges kunden frihet att själv välja till detaljer som ger extra funktion och sätter en personlig prägel. Go innebär att kunden aktivt kan välja på vilket sätt huset ska byggas. Kunden har flera entreprenadformer att välja bland, ett val som påverkas av kundens kunskapsnivå, ekonomi och tid. Husmodellerna är kompakta och varje kvadratmeter har tagits tillvara på bästa sätt. Det ska vara lika enkelt att leva i huset som det är att bygga det. Genom att alla umgängesytor och sovrum kort och gott fått namnet RUM, uppmanas till att tänka utanför boxen och att använda rummen som det passar familjens livsstil bäst, snarare än vad traditionen säger. - Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett mer aktivitetsbaserat boende, säger Anneli Johansson. Varannan vecka är man kanske fler i familjen och det behövs fler rum, men hur används rummen övriga veckor? Nyheterna bland husmodellerna HOME består av ett 1-planshus i vinkel med boarea om 121 kvm samt ett kompakt 2-planshus på 166 kvm. Upplev dem på www.movehome.se/home Movehome är ett varumärke som marknadsförs och säljs av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del av skogskoncernen Södra. Movehome kombinerar nytänkande med gedigen erfarenhet och köptrygghet, vilket möjliggör ett helt nytt sätt att bygga hus. Nyckeln är ”Bygg online” som gör att alla kan forma sitt personliga hus på webben och få pris direkt. Genom möjligheten att bygga med totalentreprenad kan Movehome som enda aktör i kategorin stycketillverkade trähus erbjuda ett Svanenmärkt hem.

NYHETSBREV

 

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Movehome lanserar fler smarta Svanenmärkta husmodeller

2019-06-18
Nya svanenmärkta hus från Movehome
Genom Bygg online var hustillverkaren Movehome först i landet med att digitalisera husaffären och kan som enda aktör i kategorin styckebyggda småhus erbjuda familjer ett svanenmärkt hem.

Nu lanseras ytterligare två nya husmodeller som formas rekordsnabbt i tre enkla steg. – Vi fortsätter den hållbara resan och sparar både tid och pengar för våra kunder, berättar Anneli Johansson, affärschef för Movehome.

Tidigare i år lanserades ett nytt och enklare sätt att bygga hus under namnet HOME. Visionen är att ge varje kund möjlighet att enkelt forma ett funktionellt hem. Nu utökas de tidigare tre husmodellerna med ytterligare två.

- De nya husmodellerna HOME formas i tre smidiga steg och vi är övertygade om att det aldrig har varit enklare att bygga ett personligt hus. Tack vare den nya processen kan vi dessutom erbjuda ett lägre pris och vi vågar även lova en snabbare leveranstid, säger Anneli Johansson.

Det är under benämningen Ready, set, go som Movehome nu vägleder sina kunder. Ready symboliserar valet av husmodell. Tack vare färdiga Set där kundernas favoritval av ytskikt, utrustning och material ingår redan från start kan kunden därefter snabbt välja material i Bygg online. Även om husen fullutrustats som standard ges kunden frihet att själv välja till detaljer som ger extra funktion och sätter en personlig prägel.

Go innebär att kunden aktivt kan välja på vilket sätt huset ska byggas. Kunden har flera entreprenadformer att välja bland, ett val som påverkas av kundens kunskapsnivå, ekonomi och tid.

Husmodellerna är kompakta och varje kvadratmeter har tagits tillvara på bästa sätt. Det ska vara lika enkelt att leva i huset som det är att bygga det. Genom att alla umgängesytor och sovrum kort och gott fått namnet RUM, uppmanas till att tänka utanför boxen och att använda rummen som det passar familjens livsstil bäst, snarare än vad traditionen säger.

- Alla familjer är olika och vi gillar tanken på ett mer aktivitetsbaserat boende, säger Anneli Johansson. Varannan vecka är man kanske fler i familjen och det behövs fler rum, men hur används rummen övriga veckor?

Nyheterna bland husmodellerna HOME består av ett 1-planshus i vinkel med boarea om 121 kvm samt ett kompakt 2-planshus på 166 kvm. Upplev dem på www.movehome.se/home

Movehome är ett varumärke som marknadsförs och säljs av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del av skogskoncernen Södra. Movehome kombinerar nytänkande med gedigen erfarenhet och köptrygghet, vilket möjliggör ett helt nytt sätt att bygga hus. Nyckeln är ”Bygg online” som gör att alla kan forma sitt personliga hus på webben och få pris direkt. Genom möjligheten att bygga med totalentreprenad kan Movehome som enda aktör i kategorin stycketillverkade trähus erbjuda ett Svanenmärkt hem.
Källa: Movehome

Senaste nyheter