Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Hustillverkaren Movehome etablerar sig i Gällivare

https://www.klimatsmart.se/images/news/movehome-hus250x143.jpg

Den Svanen-märkta hustillverkaren Movehome var först med att digitalisera husaffären. På rekordtid har Movehome etablerat sig bland de 10 största husvarumärkena i Sverige. Nu har företaget tagit hem sina första order för bostäder i Malmberget/Gällivare inom ett ramavtal med LKAB. Det omfattande arbetet med att flytta samhällen i Malmfälten leder till flytt av befintliga hus, men också till byggande av nya ersättningsbostäder. Movehome har skrivit ramavtal med LKAB som innebär att företaget nu kommer att bygga ett antal nya bostäder i Gällivare. – Vi har nyligen fått de tre första beställningarna via vårt ramavtal med LKAB, säger Anneli Johansson, affärschef för Movehome. Det är en stor affär för oss som utvald leverantör och vi känner oss stolta över att få vara en del av denna stadsomvandling. Vi ser Malmberget/Gällivare och Kiruna som mycket viktiga marknader för oss och vi är tacksamma för det stora kundintresse som våra produkter får. Movehome är ett av företagen som har ett flerårigt avtal om att leverera småhus till regionen. – Självklart är det glädjande för oss att få in de första konkreta ordrarna. Vi är hoppfulla om att vi ska få leverera fler hus av det behov som finns i framtiden, avslutar Anneli Johansson. Movehome är ett varumärke som marknadsförs och säljs av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del av skogskoncernen Södra. Miljöfokus och nytänkande kombineras med gedigen erfarenhet och köptrygghet, vilket möjliggör ett helt nytt sätt att bygga hus. Nyckeln är ”Bygg online” som gör att alla kan forma sitt personliga hus på webben och få pris direkt.

NYHETSBREV

 

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Hustillverkaren Movehome etablerar sig i Gällivare

2018-11-22
Bygg ditt Svanen-märkta hus online
Den Svanen-märkta hustillverkaren Movehome var först med att digitalisera husaffären. På rekordtid har Movehome etablerat sig bland de 10 största husvarumärkena i Sverige.

Nu har företaget tagit hem sina första order för bostäder i Malmberget/Gällivare inom ett ramavtal med LKAB.

Det omfattande arbetet med att flytta samhällen i Malmfälten leder till flytt av befintliga hus, men också till byggande av nya ersättningsbostäder. Movehome har skrivit ramavtal med LKAB som innebär att företaget nu kommer att bygga ett antal nya bostäder i Gällivare.

– Vi har nyligen fått de tre första beställningarna via vårt ramavtal med LKAB, säger Anneli Johansson, affärschef för Movehome. Det är en stor affär för oss som utvald leverantör och vi känner oss stolta över att få vara en del av denna stadsomvandling. Vi ser Malmberget/Gällivare och Kiruna som mycket viktiga marknader för oss och vi är tacksamma för det stora kundintresse som våra produkter får.

Movehome är ett av företagen som har ett flerårigt avtal om att leverera småhus till regionen.

– Självklart är det glädjande för oss att få in de första konkreta ordrarna. Vi är hoppfulla om att vi ska få leverera fler hus av det behov som finns i framtiden, avslutar Anneli Johansson.

Movehome är ett varumärke som marknadsförs och säljs av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del av skogskoncernen Södra. Miljöfokus och nytänkande kombineras med gedigen erfarenhet och köptrygghet, vilket möjliggör ett helt nytt sätt att bygga hus. Nyckeln är ”Bygg online” som gör att alla kan forma sitt personliga hus på webben och få pris direkt.
Källa: Movehome

Senaste nyheter