Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Två dagars diskussioner om framtidens fjärrvärme

https://www.klimatsmart.se/images/news/svenskfjarrvarme250x100.png

Det är ett digert program som väntar den som besöker Svensk Fjärrvärmes Strategidagar - konferensen som ger dig kunskapen ditt företag behöver för framtiden. På Strategidagarna avhandlas framtidsfrågor som miljö, styrmedel, marknad och byggnaders energiprestanda. Det finns många förslag och direktiv att förhålla sig till: prisförändringsprövning, reglerat tillträde, EUs energieffektiviserings-direktiv. Vad betyder allt detta för ditt företag? Chansen är stor att du får reda på det under dessa två dagar. Svensk Fjärrvärmes medlemsråd har arbetat hårt med att få ihop det intressanta och relevanta program man nu presenterar. Framtidens byggregler är ett tema som väntas intressera många eftersom byggreglerna har stor påverkan på vår bransch. Där kommer bland andra Paula Hallonsten från Boverket att tala om "Energikraven i byggreglerna - I vilken riktning går de"? Ett annat högaktuellt ämne är avfallsfrågan. "Kan avfallsimport bli rumsren?" Detta ska Göran Skoglund från Öresundskraft tala om. Fler exempel från programmet: Fredrik von Malmborg från Näringsdepartementet kommer att berätta hur departementet går vidare nu när remissvaren på utredningarna om energieffektiviserings-direktivet är sammanställda. Erik Brandsma från Energimyndigheten talar om energisystemet efter 2020, och Sonya Trad och Patrik Holmström från Svensk Fjärrvärme redogör för hur året med Prisdialogen sett ut och vart man är på väg. Detta och mycket mer kommer du som deltagare att få ta del av under de två Strategidagarna. Dessutom är det ju ett utmärkt tillfälle att möta både branschkollegor och kunder. Väl mött på Sånga-Säby!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Två dagars diskussioner om framtidens fjärrvärme

2014-02-05
Det är ett digert program som väntar den som besöker Svensk Fjärrvärmes Strategidagar - konferensen som ger dig kunskapen ditt företag behöver för framtiden. På Strategidagarna avhandlas framtidsfrågor som miljö, styrmedel, marknad och byggnaders energiprestanda. Det finns många förslag och direktiv att förhålla sig till: prisförändringsprövning, reglerat tillträde, EUs energieffektiviserings-direktiv. Vad betyder allt detta för ditt företag? Chansen är stor att du får reda på det under dessa två dagar.

Svensk Fjärrvärmes medlemsråd har arbetat hårt med att få ihop det intressanta och relevanta program man nu presenterar. Framtidens byggregler är ett tema som väntas intressera många eftersom byggreglerna har stor påverkan på vår bransch. Där kommer bland andra Paula Hallonsten från Boverket att tala om "Energikraven i byggreglerna - I vilken riktning går de"?

Ett annat högaktuellt ämne är avfallsfrågan. "Kan avfallsimport bli rumsren?" Detta ska Göran Skoglund från Öresundskraft tala om.

Fler exempel från programmet:
Fredrik von Malmborg från Näringsdepartementet kommer att berätta hur departementet går vidare nu när remissvaren på utredningarna om energieffektiviserings-direktivet är sammanställda. Erik Brandsma från Energimyndigheten talar om energisystemet efter 2020, och Sonya Trad och Patrik Holmström från Svensk Fjärrvärme redogör för hur året med Prisdialogen sett ut och vart man är på väg.

Detta och mycket mer kommer du som deltagare att få ta del av under de två Strategidagarna. Dessutom är det ju ett utmärkt tillfälle att möta både branschkollegor och kunder.

Väl mött på Sånga-Säby!

Senaste nyheter