Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Banus Organic - ekologisk choklad

https://www.klimatsmart.se/images/news/chok162x341.jpg

Från våra vänner på ChocoLate Orgániko i Madrid kommer nu en ny prisvärd ekologisk chokladkaka i spännande smaksättningar under varumärket Banus Organic. Utvalda råvaror, tillverkning med omsorgsfullt designad förpackning kommer det att blir en ekochoklad att räkna med på den svenska marknaden! Banus Organic Chocolate har skapats av två unga spanska entreprenörer, Maria och Carlos vars hjärta brinner för choklad. Tidigare drev de varumärket ChocoLate Orgániko men har nu utvecklat ytterligare ett varumärke, Banus med ekologiska chokladkakor i olika smaker. Kakaon väljs utifrån de bästa ekologiska plantager som går att finna, främst i Karibien. Kakaomassan är ett resultat av forskning och utveckling av en noggrann fermenteringsprocess i samklang med en produktionsprocess präglad av passion och hantverksmässighet. Kakao, rent kakaosmör samt sockerrör är de väsentliga ingredienser för att kunna skapa Banus Organic’s specifika choklad med karaktäristisk doft och smak. Chokladkakorna finns i följande smaker/kakaohalter och innehåller 70 gram: Cru de Cacao - mörk choklad med 70% kakaohalt. Salt - mörk choklad med 70% kakaohalt och Fleur de Sel. Caribbean - mörk choklad med 62% kakaohalt från Karibien med tydlig trinitariosmak. Orange - mörk choklad med 56% kakaohalt och apelsin Milk - mjölkchoklad med 36% kakaohalt White - vit choklad med 30% kakaosmör För mer information, kontakta: Ann-Sofie Malmgren, Marketing Manager, 042-29 27 90, 0706-34 00 84, ann-sofie.malmgren@scandchoco.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Banus Organic - ekologisk choklad

2013-01-16
Från våra vänner på ChocoLate Orgániko i Madrid kommer nu en ny prisvärd ekologisk chokladkaka i spännande smaksättningar under varumärket Banus Organic. Utvalda råvaror, tillverkning med omsorgsfullt designad förpackning kommer det att blir en ekochoklad att räkna med på den svenska marknaden!

Banus Organic Chocolate har skapats av två unga spanska entreprenörer, Maria och Carlos vars hjärta brinner för choklad. Tidigare drev de varumärket ChocoLate Orgániko men har nu utvecklat ytterligare ett varumärke, Banus med ekologiska chokladkakor i olika smaker.

Kakaon väljs utifrån de bästa ekologiska plantager som går att finna, främst i Karibien. Kakaomassan är ett resultat av forskning och utveckling av en noggrann fermenteringsprocess i samklang med en produktionsprocess präglad av passion och hantverksmässighet. Kakao, rent kakaosmör samt sockerrör är de väsentliga ingredienser för att kunna skapa Banus Organic’s specifika choklad med karaktäristisk doft och smak.

Chokladkakorna finns i följande smaker/kakaohalter och innehåller 70 gram:
Cru de Cacao - mörk choklad med 70% kakaohalt.
Salt - mörk choklad med 70% kakaohalt och Fleur de Sel.
Caribbean - mörk choklad med 62% kakaohalt från Karibien med tydlig trinitariosmak.
Orange - mörk choklad med 56% kakaohalt och apelsin
Milk - mjölkchoklad med 36% kakaohalt
White - vit choklad med 30% kakaosmör

För mer information, kontakta:
Ann-Sofie Malmgren, Marketing Manager, 042-29 27 90, 0706-34 00 84, ann-sofie.malmgren@scandchoco.se.
Källa: ScandChoco

Senaste nyheter