Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
TRÄDGÅRD & UTERUM Located at Leksand, Phone: 0702-73 50 33. .
TRÄDGÅRD & UTERUM Reviewed by Jens Ljunggren I maj 2018 arrangeras mässan Trädgård & Uterum i Tällberg (12-13 maj) och Motala (26-27 maj). Vår ambition med mässan är att skapa en unik känsla och upplevelse för både besökare och utställare. Här ska besökarna möta utställare som man annars inte… Trädgård & uterum - Mässa Trädgård & Uterum i Tällberg och Motala. I maj 2018 arrangeras mässan Trädgård & Uterum i Tällberg (12-13 maj) och Motala (26-27 maj). Vår ambition med mässan är att skapa en unik känsla och upplevelse för både besökare och utställare. Här ska besökarna möta utställare som man annars inte kan finna tillsammans på samma plats. En mix av trädgård, konst, hantverk och mat gör besöket till en upplevelse. Småskalighet, miljövänligt och lokalproducerat är våra ledord. Likaså unicitet, hög kvalitet och hantverksskicklighet är saker vi ser till när vi söker utställare. Alla ord som uttrycker visionen med mässan. Besökarna har gett uttryck för att de tycker om mångfalden, det unika, småskaligheten och den höga kvaliteten på utställarna. Välkommen till årets trädgårdshändelse! Arrangören PI Konceptmässor är inte det största eller mest omtalade mäss- och eventbolaget i Sverige. Men vi är nog ett av de mer engagerade. Efter 15 år som medarrangör och anställd utvecklades en tanke och idé om att skapa mässor och event som bygger på något unikt och som särskiljer oss från andra större arrangörers mässor. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

TRÄDGÅRD & UTERUM

Mässa Trädgård & Uterum i Tällberg och Motala

I maj 2018 arrangeras mässan Trädgård & Uterum i Tällberg (12-13 maj) och Motala (26-27 maj). Vår ambition med mässan är att skapa en unik känsla och upplevelse för både besökare och utställare. Här ska besökarna möta utställare som man annars inte kan finna tillsammans på samma plats. En mix av trädgård, konst, hantverk och mat gör besöket till en upplevelse. Småskalighet, miljövänligt och lokalproducerat är våra ledord. Likaså unicitet, hög kvalitet och hantverksskicklighet är saker vi ser till när vi söker utställare. Alla ord som uttrycker visionen med mässan. Besökarna har gett uttryck för att de tycker om mångfalden, det unika, småskaligheten och den höga kvaliteten på utställarna. Välkommen till årets trädgårdshändelse!

Arrangören PI Konceptmässor är inte det största eller mest omtalade mäss- och eventbolaget i Sverige. Men vi är nog ett av de mer engagerade. Efter 15 år som medarrangör och anställd utvecklades en tanke och idé om att skapa mässor och event som bygger på något unikt och som särskiljer oss från andra större arrangörers mässor.


Kategorier: Utbildningar & Kurser

Nyckelord: -

 facebook.com/TRÄDGÅRD & UTERUM