Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
FAVVOTRÖJAN Located at Lund, Phone: 070-865 69 01. .
FAVVOTRÖJAN Reviewed by Gita Ljunggren Har du haft något som följt dig överallt, så länge att det nästan blir som en god vän? Kanske dina väl ingångna skor, en löjligt skön mössa eller ryggsäcken som var din fasta punkt runt hela jorden? Då förstår du vad favvotröjan står för - en tröja… Favvotröjan - Tillverkade i 100% ekologisk alpackaull. Har du haft något som följt dig överallt, så länge att det nästan blir som en god vän? Kanske dina väl ingångna skor, en löjligt skön mössa eller ryggsäcken som var din fasta punkt runt hela jorden? Då förstår du vad favvotröjan står för - en tröja du helt enkelt inte vill ta av dig! Alpackaull är ett av världen mest exklusiva naturmaterial; den är mjukare och varmare än vanlig fårull, och har en helt annan lyster. Den andas bra och dessutom kliar den inte. Enda problemet med en tröja i mjukaste alpackaull är att den är så svår att ta av sig när du väl testat. Vi kombinerar svensk design med boliviansk hantverkstradition. För oss på Favvotröjan är det viktigt att veta att favoritplagget också tillverkats på ett bra sätt. Vår produktion är transparent och hållbar i trippel bemärkelse; låg miljöpåverkan, socialt ansvarstagande, och lång livslängd både i design och material. Alla material och tillverkning är ekologisk & Fair Trade. Hantverkarna har rättvisa löner och bra arbetsförhållanden. Inga gifter har använts vid framställning och färgning - alpackor har ju naturligt olika färger! Bra för både dig och för hantverkarna som arbetat med den. Alpackaull har en mycket liten miljöpåverkan jämfört med andra material. Alpackorna beter ute året runt i Anderna och producerar ull av vatten och gräs. Favvotröjan är helt enkelt en superskön tröja med lång livslängd och gott samvete! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

FAVVOTRÖJAN

Tillverkade i 100% ekologisk alpackaull

Har du haft något som följt dig överallt, så länge att det nästan blir som en god vän? Kanske dina väl ingångna skor, en löjligt skön mössa eller ryggsäcken som var din fasta punkt runt hela jorden? Då förstår du vad favvotröjan står för - en tröja du helt enkelt inte vill ta av dig!

Alpackaull är ett av världen mest exklusiva naturmaterial; den är mjukare och varmare än vanlig fårull, och har en helt annan lyster. Den andas bra och dessutom kliar den inte. Enda problemet med en tröja i mjukaste alpackaull är att den är så svår att ta av sig när du väl testat.

Vi kombinerar svensk design med boliviansk hantverkstradition. För oss på Favvotröjan är det viktigt att veta att favoritplagget också tillverkats på ett bra sätt. Vår produktion är transparent och hållbar i trippel bemärkelse; låg miljöpåverkan, socialt ansvarstagande, och lång livslängd både i design och material.

Alla material och tillverkning är ekologisk & Fair Trade. Hantverkarna har rättvisa löner och bra arbetsförhållanden. Inga gifter har använts vid framställning och färgning - alpackor har ju naturligt olika färger! Bra för både dig och för hantverkarna som arbetat med den. Alpackaull har en mycket liten miljöpåverkan jämfört med andra material. Alpackorna beter ute året runt i Anderna och producerar ull av vatten och gräs.

Favvotröjan är helt enkelt en superskön tröja med lång livslängd och gott samvete!


Kategorier: Kläder

Nyckelord: -

 facebook.com/FAVVOTRÖJAN