Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vallfärd till Carolas Matmekka

http://www.klimatsmart.se/images/news/carola_magnusson_ekokock_185x250.jpg

Ett nytt restaurangkoncept i ny, spännande miljö. Inget kan stoppa Carola Magnusson som i höst öppnar ny restaurang på Djurgården, driver på skolköken i Matakuten på TV 4, samt lanserar sin fjärde ekologiska kokbok, Carolas ekosöta. - Matmekka blir en helt ny marknadsplats för Carolas inspirerande kokboksserie och ett avstamp till en fördjupad miljömedvetenhet, säger Susanne Hamilton, Carolas förläggare på Bokförlaget Langenskiöld. Carola Magnusson är matmamman och ekokocken som började sin karriär i skolköket. Under 2008 lärde vi känna henne i TV4:s succéprogram Matakuten. Carolas matfilosofi bygger på viljan, engagemanget, och kreativiteten att laga sund mat med ekologiska smaker. För vidare information se www.langenskiolds.se och www.etnografiska.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vallfärd till Carolas Matmekka

2009-08-21
Ett nytt restaurangkoncept i ny, spännande miljö. Inget kan stoppa Carola Magnusson som i höst öppnar ny restaurang på Djurgården, driver på skolköken i Matakuten på TV 4, samt lanserar sin fjärde ekologiska kokbok, Carolas ekosöta.

- Matmekka blir en helt ny marknadsplats för Carolas inspirerande kokboksserie och ett avstamp till en fördjupad miljömedvetenhet, säger Susanne Hamilton, Carolas förläggare på Bokförlaget Langenskiöld.

Carola Magnusson är matmamman och ekokocken som började sin karriär i skolköket. Under 2008 lärde vi känna henne i TV4:s succéprogram Matakuten. Carolas matfilosofi bygger på viljan, engagemanget, och kreativiteten att laga sund mat med ekologiska smaker.

För vidare information se www.langenskiolds.se och www.etnografiska.se.
Källor:

Senaste nyheter