Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
KINGSPAN INSULATION Located at Göteborg, Phone: 031-13 50 50. .
KINGSPAN INSULATION Reviewed by Jens Ljunggren Kingspan Insulation är världens ledande tillverkare av fenol-, polyuretan- och vakuumisoleringsskivor. I vårt sortiment ingår väl beprövade och testade Therma™ -isoleringar och som nya produktfamiljer fenolisoleringar (Kooltherm) och… Kingspan insulation - Isoleringslösningar för passiv- och nollenergihus. Kingspan Insulation är världens ledande tillverkare av fenol-, polyuretan- och vakuumisoleringsskivor. I vårt sortiment ingår väl beprövade och testade Therma™ -isoleringar och som nya produktfamiljer fenolisoleringar (Kooltherm) och vakuumisoleringar (OPTIM-R). Energieffektiva Kingspan isoleringar används vid både nybyggnad och renovering. Produkterna lämpar sig för all värmeisolering – allt ifrån golv och väggar till tak. Tack vare vår kontinuerliga produktutveckling har vi färdiga lösningar såväl för isolering av bastun vid sommarstugan som för uppförandet av nollenergihöghus. Med de lösningar för passiv- och nollenergibyggande som vi har utvecklat kan energisnålt byggande utföras säkert, ekonomiskt och ekologiskt. I vanliga byggnader står uppvärmningsenergin för den största delen av den miljöpåverkan som byggnaden orsakar. Med korrekt använda värmeenergisnåla produkter kan vi därför spara naturtillgångar för framtida generationer. Med Kingspan isolering kan energisparande konstruktioner byggas lätt och enkelt. Vi har levererat isoleringsprodukter till hundratals lågenergihus, passivhus och nollenergihus. Våra isoleringsmaterial är CE-märkta och har 10 års garanti. Produkterna är registrerade i Byggvarubedömningen och har godkännande från Basta och Sunda Hus. Vi tänker på miljön även i vår egen verksamhet. Sedan år 2000 använder vi endast el från vindkraft i vår fabrik i Finland. Vi är med i Nordic Built, Basta, SundaHus och Intressegrupp Passivhus IGPH. Rating: 3

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

KINGSPAN INSULATION

Isoleringslösningar för passiv- och nollenergihus

Kingspan Insulation är världens ledande tillverkare av fenol-, polyuretan- och vakuumisoleringsskivor. I vårt sortiment ingår väl beprövade och testade Therma™ -isoleringar och som nya produktfamiljer fenolisoleringar (Kooltherm) och vakuumisoleringar (OPTIM-R).

Energieffektiva Kingspan isoleringar används vid både nybyggnad och renovering. Produkterna lämpar sig för all värmeisolering – allt ifrån golv och väggar till tak. Tack vare vår kontinuerliga produktutveckling har vi färdiga lösningar såväl för isolering av bastun vid sommarstugan som för uppförandet av nollenergihöghus.

Med de lösningar för passiv- och nollenergibyggande som vi har utvecklat kan energisnålt byggande utföras säkert, ekonomiskt och ekologiskt.

I vanliga byggnader står uppvärmningsenergin för den största delen av den miljöpåverkan som byggnaden orsakar. Med korrekt använda värmeenergisnåla produkter kan vi därför spara naturtillgångar för framtida generationer. Med Kingspan isolering kan energisparande konstruktioner byggas lätt och enkelt. Vi har levererat isoleringsprodukter till hundratals lågenergihus, passivhus och nollenergihus.

Våra isoleringsmaterial är CE-märkta och har 10 års garanti. Produkterna är registrerade i Byggvarubedömningen och har godkännande från Basta och Sunda Hus. Vi tänker på miljön även i vår egen verksamhet. Sedan år 2000 använder vi endast el från vindkraft i vår fabrik i Finland. Vi är med i Nordic Built, Basta, SundaHus och Intressegrupp Passivhus IGPH.


Kategorier: Passivhus

Nyckelord: -

 facebook.com/KINGSPAN INSULATION