Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Svensk Vindkraftförening firar 25 år

https://www.klimatsmart.se/images/news/svenskvindkraftforening25ar165x250a.jpg

Välkommen att fira med oss Svensk Vindkraftförenings första 25 år i Varberg 11-13 april! I vackra Varberg firar vi i vår föreningens 25 första år med stora festligheter och två dagars konferens under temat ”Vindkraft i tiden”. Jubileet kommer att bli en mötesplats för alla inom branschen – från veteraner till ungdomar. För gamla aktörer såväl som nytillkomna. Programmet kommer att omfatta såväl teknik och service som mjukare frågor om planering, tillstånd och acceptans. Det är viktigt att vi oförtrutet arbetar vidare med acceptansfrågor och bemöter den många gånger osakliga kritiken mot vindkraften. Vi behöver ännu mer samordna och tydliggöra våra resurser och kompetenser. Konferensen i Varberg ska bli mötesplatsen och avstampet för att ta tag i dessa frågor och leda fram till en långsiktigt hållbar, väl motiverad och accepterad utveckling. Även drift- och underhållsfrågor kommer att avhandlas under konferensens två dagar. Det är viktiga frågor i en förening för användare med långsiktiga intressen. FörFest på Fortet den 11 april: För tidiga gäster, föreläsare och utställare planerar vi en förfest på Varbergs Fästning med spännande guidning i de historiska utrymmena och stämningsfull middag med kultur, historia och social samvaro. Stor Jubileumsbankett i Sparbankshallen den 12 april: På tisdagen firar vi kvällen som det anstår en 25-åring. Det är inget man skall missa -gammal som ny i denna branch. Varmt välkomna till energirika dagar i Varberg i vår! För mer information, kontakta: Göran S Eriksson, projektledare SVIF25år, 040-46 92 00, 070-264 24 64, goranseriksson@telia.com.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Svensk Vindkraftförening firar 25 år

2011-04-11
Välkommen att fira med oss Svensk Vindkraftförenings första 25 år i Varberg 11-13 april! I vackra Varberg firar vi i vår föreningens 25 första år med stora festligheter och två dagars konferens under temat ”Vindkraft i tiden”. Jubileet kommer att bli en mötesplats för alla inom branschen – från veteraner till ungdomar. För gamla aktörer såväl som nytillkomna.

Programmet kommer att omfatta såväl teknik och service som mjukare frågor om planering, tillstånd och acceptans. Det är viktigt att vi oförtrutet arbetar vidare med acceptansfrågor och bemöter den många gånger osakliga kritiken mot vindkraften. Vi behöver ännu mer samordna och tydliggöra våra resurser och kompetenser. Konferensen i Varberg ska bli mötesplatsen och avstampet för att ta tag i dessa frågor och leda fram till en långsiktigt hållbar, väl motiverad och accepterad utveckling.

Även drift- och underhållsfrågor kommer att avhandlas under konferensens två dagar. Det är viktiga frågor i en förening för användare med långsiktiga intressen.

FörFest på Fortet den 11 april:
För tidiga gäster, föreläsare och utställare planerar vi en förfest på Varbergs Fästning med spännande guidning i de historiska utrymmena och stämningsfull middag med kultur, historia och social samvaro.

Stor Jubileumsbankett i Sparbankshallen den 12 april:
På tisdagen firar vi kvällen som det anstår en 25-åring. Det är inget man skall missa -gammal som ny i denna branch.

Varmt välkomna till energirika dagar i Varberg i vår!

För mer information, kontakta:
Göran S Eriksson, projektledare SVIF25år, 040-46 92 00, 070-264 24 64, goranseriksson@telia.com.
Källa: SVIF25år

Senaste nyheter