Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Sveriges elcykeltest 2018 - hitta rätt i elcykelsdjungeln

https://www.klimatsmart.se/images/news/hellorider-elcykeltest250x164.jpg

Det kan vara svårt att hitta rätt elcykel bland alla olika modeller och märken. Sveriges Elcykeltest är ett test för att se vilken elcykel från 2018-års upplaga som är den bästa, utifrån fem olika kategorier. Testet är utfört på uppdrag av cykelföretaget HelloRider där testpanelen bestod av sex olika oberoende cykelentusiaster. Testpanelen hade olika erfarenheter och varierande bakgrunder gällande cyklar och elcyklar. Elcyklarna blev värderade utifrån kategorierna design, komfort, prestanda och användarvänlighet. Testet utfördes på en utmarkerad sträcka på ca 1 km, som innehöll backar, mindre stigningar och olika typer av kurvor. Totalt blev 62 olika elcyklar testade från 14 olika cykelmärken, och med 8 olika sorters motorsystem. Se alla vinnare här: https://www.hellorider.se/elcykeltest Elcykling är skonsamt för miljön: Allt fler människor ser numera elcyklar som ett bättre alternativ till köra bil eller åka buss. Skonsammare mot miljö och klimat samtidigt som det är roligt att cykla. Vi måste ta hand om vår miljö och vår planet genom att agera mer miljövänligt och klimatsmart. Regeringen har förstått att vi behöver ta hand om vår fina svenska natur och har gjort en storsatsning på elcyklar med elcykelspremien. Regeringens storsatsning betyder att det ska satsas hela 350 miljoner kronor i Sverige mellan 2018 och 2020 för att du som privatperson ska kunna köpa och använda en elcykel. Elcykelspremien betyder att du får 25% rabatt när du köper dig en elcykel, upp till hela 10 000kr. Om du väljer elcykeln framför bilen bidrar du till en bättre miljö och ett bättre klimat. Vi måste ta hand om vår miljö och vår planet genom att agera mer miljövänligt och klimatsmart. En elcykel ser till att du bibehåller en aktiv och hälsosam livsstil. Motorsystemet ser till att du kan cykla över längre avstånd och gör tunga uppförsbackar till ett minne blott. Du kommer dessutom anlända fräsch och utvilad till din destination.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Sveriges elcykeltest 2018 - hitta rätt i elcykelsdjungeln

2018-03-19
Hitta rätt i elcykelsdjungeln
Det kan vara svårt att hitta rätt elcykel bland alla olika modeller och märken. Sveriges Elcykeltest är ett test för att se vilken elcykel från 2018-års upplaga som är den bästa, utifrån fem olika kategorier.

Testet är utfört på uppdrag av cykelföretaget HelloRider där testpanelen bestod av sex olika oberoende cykelentusiaster. Testpanelen hade olika erfarenheter och varierande bakgrunder gällande cyklar och elcyklar. Elcyklarna blev värderade utifrån kategorierna design, komfort, prestanda och användarvänlighet.

Testet utfördes på en utmarkerad sträcka på ca 1 km, som innehöll backar, mindre stigningar och olika typer av kurvor. Totalt blev 62 olika elcyklar testade från 14 olika cykelmärken, och med 8 olika sorters motorsystem.

Se alla vinnare här: https://www.hellorider.se/elcykeltest

Elcykling är skonsamt för miljön:
Allt fler människor ser numera elcyklar som ett bättre alternativ till köra bil eller åka buss. Skonsammare mot miljö och klimat samtidigt som det är roligt att cykla. Vi måste ta hand om vår miljö och vår planet genom att agera mer miljövänligt och klimatsmart. Regeringen har förstått att vi behöver ta hand om vår fina svenska natur och har gjort en storsatsning på elcyklar med elcykelspremien.

Regeringens storsatsning betyder att det ska satsas hela 350 miljoner kronor i Sverige mellan 2018 och 2020 för att du som privatperson ska kunna köpa och använda en elcykel. Elcykelspremien betyder att du får 25% rabatt när du köper dig en elcykel, upp till hela 10 000kr.

Om du väljer elcykeln framför bilen bidrar du till en bättre miljö och ett bättre klimat. Vi måste ta hand om vår miljö och vår planet genom att agera mer miljövänligt och klimatsmart.

En elcykel ser till att du bibehåller en aktiv och hälsosam livsstil. Motorsystemet ser till att du kan cykla över längre avstånd och gör tunga uppförsbackar till ett minne blott. Du kommer dessutom anlända fräsch och utvilad till din destination.
Källa: HelloRider

Senaste nyheter