Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Svanenmärkt tvätteri för entrémattor

https://www.klimatsmart.se/images/news/initialbil250x167.jpg

Rentokil Initial öppnar ett nytt högteknologiskt tvätteri för entrémattor i Staffanstorp. Den nya Svanenmärkta anläggningen öppnar i maj 2012 och innebär att företagets leveranskapacitet ökar betydligt i regionen samtidigt som förbrukning av vatten och energi minimeras. I maj 2012 öppnar Initial, en del av Rentokil Initial-koncernen, ett nytt högteknologiskt tvätteri för entrémattor i Staffanstorp. Tvätteriet ersätter det befintliga på samma plats. – Hela södra Sverige är en betydelsefull region för oss och vi har behov för att öka kapaciteten väsentligt. Samtidigt är det viktigt att sträva efter allt miljövänligare lösningar och anläggningen kommer att vara det branschledande tvätteriet inom vatten- och energiförbrukning. Även det tidigare tvätteriet var Svanenmärkt men vi tar nu ytterligare ett steg på miljöområdet, sägerAndreas Tengelin, Sverigechef på Rentokil Initial. Investeringen följer Rentokil Initials strategi att fokusera på miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar. Det nya tvätteriet utrustas med den senaste tekniken inom tvätt av entrémattor, vilket ger Rentokil Initial ett av världens effektivaste tvätterier med avseende på vatten- och energiförbrukning. Anläggningen i Staffanstorp är den andra på kort tid som Rentokil Initial öppnar i Sverige – under 2011 färdigställdes det likaledes Svanenmärkta och högteknologiska tvätteriet i Järfälla utanför Stockholm. För mer information, kontakta: Craige Allen, Marknadschef, 0770-87 05 60, craige.allen@rentokil-initial.com.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

Svanenmärkt tvätteri för entrémattor

2012-04-27
Rentokil Initial öppnar ett nytt högteknologiskt tvätteri för entrémattor i Staffanstorp. Den nya Svanenmärkta anläggningen öppnar i maj 2012 och innebär att företagets leveranskapacitet ökar betydligt i regionen samtidigt som förbrukning av vatten och energi minimeras.

I maj 2012 öppnar Initial, en del av Rentokil Initial-koncernen, ett nytt högteknologiskt tvätteri för entrémattor i Staffanstorp. Tvätteriet ersätter det befintliga på samma plats.

– Hela södra Sverige är en betydelsefull region för oss och vi har behov för att öka kapaciteten väsentligt. Samtidigt är det viktigt att sträva efter allt miljövänligare lösningar och anläggningen kommer att vara det branschledande tvätteriet inom vatten- och energiförbrukning. Även det tidigare tvätteriet var Svanenmärkt men vi tar nu ytterligare ett steg på miljöområdet, sägerAndreas Tengelin, Sverigechef på Rentokil Initial.

Investeringen följer Rentokil Initials strategi att fokusera på miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar. Det nya tvätteriet utrustas med den senaste tekniken inom tvätt av entrémattor, vilket ger Rentokil Initial ett av världens effektivaste tvätterier med avseende på vatten- och energiförbrukning. Anläggningen i Staffanstorp är den andra på kort tid som Rentokil Initial öppnar i Sverige – under 2011 färdigställdes det likaledes Svanenmärkta och högteknologiska tvätteriet i Järfälla utanför Stockholm.

För mer information, kontakta:
Craige Allen, Marknadschef, 0770-87 05 60, craige.allen@rentokil-initial.com.
Källa: Initial

Senaste nyheter