Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Imorgon är sista anmälningsdag för nominering till Swecos Hugopris

https://www.klimatsmart.se/images/news/swecoshugopris250x122.jpg

I över 25 års tid har Sweco belönat energisparande idéer och innovationer. Det har handlat om energisnåla landsting, eldsjälar inom företagsvärlden, studenter, inspiratörer och uppfinningar som på olika sätt hjälper oss att minska energianvändningen i vårt samhälle. Swecos Hugopris har breddats och innehåller tre olika priskategorier där idéer och gärningar som bidrar till en hållbar samhällsutveckling premieras. Inspiratörspriset: Utdelas till en person med idéer eller gärningar som inspirerat andra till att bidra i arbetet för hållbar samhällsutveckling. Innovationspriset: Utdelas till en person eller verksamhet för en innovation med potential att bidra till hållbar utveckling genom resurseffektivitet. Studentpriset: För examensarbete eller annat projekt inom utbildningen som med god akademisk kvalitet har praktisk relevans för en hållbar samhällsutveckling. Vi är övertygade om att det både inom och utanför Sveriges gränser kryllar av människor med idéer och initiativ inom hållbar samhällsutveckling. Vinnarna kommer att utses under festliga former på Swecos inspirationsdag, som hålls den 22 januari 2014. I kategorierna Inspiratörspriset och Innovatörspriset föräras vinnarna med diplom och Hugo Theorells förgyllda ventil. I kategorin studentpriset är priset ett stipendium på 25 000 kr för att delta vid en internationell eller nationell konferens. Sista dag för att nominera är 13 november 2013 i kategorin Inspiratörs- och Innovationspriset. För studentpriset gäller sista ansökningsdag 31 november 2013. Läs mer på www.sweco.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Imorgon är sista anmälningsdag för nominering till Swecos Hugopris

2013-11-12
I över 25 års tid har Sweco belönat energisparande idéer och innovationer. Det har handlat om energisnåla landsting, eldsjälar inom företagsvärlden, studenter, inspiratörer och uppfinningar som på olika sätt hjälper oss att minska energianvändningen i vårt samhälle.

Swecos Hugopris har breddats och innehåller tre olika priskategorier där idéer och gärningar som bidrar till en hållbar samhällsutveckling premieras.

Inspiratörspriset: Utdelas till en person med idéer eller gärningar som inspirerat andra till att bidra i arbetet för hållbar samhällsutveckling.

Innovationspriset: Utdelas till en person eller verksamhet för en innovation med potential att bidra till hållbar utveckling genom resurseffektivitet.

Studentpriset: För examensarbete eller annat projekt inom utbildningen som med god akademisk kvalitet har praktisk relevans för en hållbar samhällsutveckling.

Vi är övertygade om att det både inom och utanför Sveriges gränser kryllar av människor med idéer och initiativ inom hållbar samhällsutveckling.

Vinnarna kommer att utses under festliga former på Swecos inspirationsdag, som hålls den 22 januari 2014. I kategorierna Inspiratörspriset och Innovatörspriset föräras vinnarna med diplom och Hugo Theorells förgyllda ventil. I kategorin studentpriset är priset ett stipendium på 25 000 kr för att delta vid en internationell eller nationell konferens.

Sista dag för att nominera är 13 november 2013 i kategorin Inspiratörs- och Innovationspriset. För studentpriset gäller sista ansökningsdag 31 november 2013.

Läs mer på www.sweco.se
Källa: Sweco
Foto: Sweco

Senaste nyheter