Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Passivhuskonferens, Göteborg 27-29 april

https://www.klimatsmart.se/images/news/passivhusnorden225x270.jpg

Välkommen till den andra Passivhuskonferensen som hålls i Göteborg, mellan 27 och 29 april 2009. Under konferensen presenterar och diskuterar europeiska och nordiska experter det senaste inom passivhus. Ta tillfället att besöka passivhus i området under konferensens tredje dag genom att följa med på något av studiebesöken. Bekanta dig med de senaste innovationerna inom arkitektur, policy för riktlinjer och olika framtidsscenarier. Träffa planerare, producenter av byggprodukter, energikonsulter, företag i byggbranchen, forskare, politiker, miljöorganisationer och delta i diskussioner på denna unika nordiska plattform för nätverkande inom området för passivhus. 27 april: invigning på Börsen 28 april: konferensaktiviteter på Eriksbergshallen 29 april: studiebesök För mer information besök www.passivhusnorden.se!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Passivhuskonferens, Göteborg 27-29 april

2009-04-12
Välkommen till den andra Passivhuskonferensen som hålls i Göteborg, mellan 27 och 29 april 2009. Under konferensen presenterar och diskuterar europeiska och nordiska experter det senaste inom passivhus. Ta tillfället att besöka passivhus i området under konferensens tredje dag genom att följa med på något av studiebesöken.

Bekanta dig med de senaste innovationerna inom arkitektur, policy för riktlinjer och olika framtidsscenarier.

Träffa planerare, producenter av byggprodukter, energikonsulter, företag i byggbranchen, forskare, politiker, miljöorganisationer och delta i diskussioner på denna unika nordiska plattform för nätverkande inom området för passivhus.

27 april: invigning på Börsen
28 april: konferensaktiviteter på Eriksbergshallen
29 april: studiebesök

För mer information besök www.passivhusnorden.se!

Senaste nyheter