Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

EnBo09 Energi- och Bomässa 24-30 april

https://www.klimatsmart.se/images/news/enbo09-225x220.gif

EnBo09 är Nordens största mässa i sitt slag och under en dryg vecka samlas byggare, kommuner, tillverkare och återförsäljare i Alingsås för att visa upp energieffektiva lösningar inom byggande. EnBo09 riktar sig inte bara till branschen utan även till allmänheten. Vi räknar med 15 000 besökare och stor medial uppmärksamhet. Mässan invigs torsdag den 23 april - utställningen öppnar för allmänheten fredag den 24 april. Med EnBo09 vill vi sprida kunskap om förnyelsebar energi och energieffektivt byggande och skapa en mötesplats där kontakter skapas och inspiration hämtas. Allt med fokus på hållbarhet och ekologisk medvetenhet. Förutom själva mässan (i den spillvärmeuppvärmda mässhallen), visar vi upp aktuella projekt i och omkring Alingsås, bl a Brogården och Stadsskogen. EnBo09 arrangeras dessutom i samband med Nordisk Passivhuskonferens i Göteborg som kommer att samla världseliten inom passivhustänkandet Läs mer på www.enbo09.se!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

EnBo09 Energi- och Bomässa 24-30 april

2009-04-12
EnBo09 är Nordens största mässa i sitt slag och under en dryg vecka samlas byggare, kommuner, tillverkare och återförsäljare i Alingsås för att visa upp energieffektiva lösningar inom byggande.

EnBo09 riktar sig inte bara till branschen utan även till allmänheten. Vi räknar med 15 000 besökare och stor medial uppmärksamhet.

Mässan invigs torsdag den 23 april - utställningen öppnar för allmänheten fredag den 24 april.

Med EnBo09 vill vi sprida kunskap om förnyelsebar energi och energieffektivt byggande och skapa en mötesplats där kontakter skapas och inspiration hämtas. Allt med fokus på hållbarhet och ekologisk medvetenhet.

Förutom själva mässan (i den spillvärmeuppvärmda mässhallen), visar vi upp aktuella projekt i och omkring Alingsås, bl a Brogården och Stadsskogen.

EnBo09 arrangeras dessutom i samband med Nordisk Passivhuskonferens i Göteborg som kommer att samla världseliten inom passivhustänkandet

Läs mer på www.enbo09.se!
Källa: EnBo09

Senaste nyheter