Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Energigivande eventplanering pågår

https://www.klimatsmart.se/images/news/gillabixia214x197.jpeg

Det är mycket nu, som han sa. Vi har nyss haft världspremiär för våra bioevent till företagskunder, och det var Linköping som var först ut. Bilder finns på vår Facebooksida. Vi har länge tänkt tanken att bjuda på film, och nu blev det äntligen av. Känns dessutom bra när vi har riktigt bra erbjudanden till våra företagskunder – Elpooler och Energieffektivisering. Vi fortsätter med bioevent på fyra orter till i år, utspritt över Sverige, för att få möjligheten att träffa så många som möjligt. Håll utkik i brevlådan om du är en av våra företagskunder. Dessutom ska vi ha ännu en av våra populära Producentträffar i början av april, och den här gången ska vi vara på Skaraslätten och i Kvänum närmare bestämt. Det är inte så långt från där jag bor, men jag är sällan i Kvänum ska jag erkänna. Skulle behöva mig ett nytt kök dock, och det kan man köpa där. Genom åren har vi varit på flera orter med samma koncept på Producentträff, och det är uppskattat av våra leverantörer av närproducerad el att få inblick i elmarknadens möjligheter. För en månad sen provade vi en annan typ av träff för våra Närproducenter: vi gav dem möjlighet att få gå en tvådagarsutbildning i elhandel till självkostnadspris. Som en klok person sa, "kunskap är lätt att bära" och glädjande nog blev utbildningen fullsatt med drygt 20 deltagare. Här finns också några bilder. Sen är det snart dags att lansera vårt uppgraderade solel-erbjudande för husägare. Vi kommer att vara med på några event redan i mars: Energimässa i Linköping och på Eco Now i Stockholm. Själv kommer jag att vara med och jobba på sistnämnda och ser fram emot att vara på mysiga Münchenbryggeriet. Vi var med förra året och många besökare var väldigt intresserade av solel, så jag hoppas på en repris. Om du också är intresserad av solel kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev – nytt utskick sker om några veckor. Om du gillar Bixia på Facebook (och i övrigt med hoppas jag) så kan du hjälpa oss att övertyga omvärlden om att förnybar, närproducerad el är framtiden och att tillsammans kan vi göra skillnad för klimatet. Många bäckar små, du vet. Skrivet av Kim på Bixias energiblogg.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Energigivande eventplanering pågår

2012-03-09
Det är mycket nu, som han sa. Vi har nyss haft världspremiär för våra bioevent till företagskunder, och det var Linköping som var först ut. Bilder finns på vår Facebooksida. Vi har länge tänkt tanken att bjuda på film, och nu blev det äntligen av. Känns dessutom bra när vi har riktigt bra erbjudanden till våra företagskunder – Elpooler och Energieffektivisering.

Vi fortsätter med bioevent på fyra orter till i år, utspritt över Sverige, för att få möjligheten att träffa så många som möjligt. Håll utkik i brevlådan om du är en av våra företagskunder.

Dessutom ska vi ha ännu en av våra populära Producentträffar i början av april, och den här gången ska vi vara på Skaraslätten och i Kvänum närmare bestämt. Det är inte så långt från där jag bor, men jag är sällan i Kvänum ska jag erkänna. Skulle behöva mig ett nytt kök dock, och det kan man köpa där. Genom åren har vi varit på flera orter med samma koncept på Producentträff, och det är uppskattat av våra leverantörer av närproducerad el att få inblick i elmarknadens möjligheter.

För en månad sen provade vi en annan typ av träff för våra Närproducenter: vi gav dem möjlighet att få gå en tvådagarsutbildning i elhandel till självkostnadspris. Som en klok person sa, "kunskap är lätt att bära" och glädjande nog blev utbildningen fullsatt med drygt 20 deltagare. Här finns också några bilder.

Sen är det snart dags att lansera vårt uppgraderade solel-erbjudande för husägare. Vi kommer att vara med på några event redan i mars: Energimässa i Linköping och på Eco Now i Stockholm. Själv kommer jag att vara med och jobba på sistnämnda och ser fram emot att vara på mysiga Münchenbryggeriet. Vi var med förra året och många besökare var väldigt intresserade av solel, så jag hoppas på en repris. Om du också är intresserad av solel kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev – nytt utskick sker om några veckor.

Om du gillar Bixia på Facebook (och i övrigt med hoppas jag) så kan du hjälpa oss att övertyga omvärlden om att förnybar, närproducerad el är framtiden och att tillsammans kan vi göra skillnad för klimatet. Många bäckar små, du vet.

Skrivet av Kim på Bixias energiblogg.

Senaste nyheter