Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Köp en Uniti-elbil och få 5 års gratis solel av EON

https://www.klimatsmart.se/images/news/uniti-elbil250x.jpg

Nu påbörjar E.ON och svenska företaget Uniti ett mycket spännande samarbete kring elbilar. Man erbjuder helt enkelt en smart ny svensk elbil från Uniti med 5 års gratis solel från E.On – en riktigt klimatsmart kombo! Uniti är ett svenskt företag som utvecklar morgondagens citybilar. Den 7:e december kommer Uniti presentera sin första modell – en uppstickare som utmanar den konventionella synen på bilar. E.ON kommer att förse ägaren till en Uniti med solel. Uniti har funnits i Lund sedan 2016, där man har utvecklat en helt ny elbil med föraren som utgångspunkt och kan komma att förändra uppfattningen om hur en bil ska se ut och köras. - I dag finns det helt andra möjligheter. Hela bilen och användarupplevelsen har digitaliserats för att öka säkerheten, komforten och körglädjen, samtidigt som miljöpåverkan minimeras, säger Tobias Ekman, Innovation Manager på Uniti. Företaget har nu beslutat sig för att lägga produktionen i Landskrona. Produktionen av de nya elbilarna kommer att sättas upp under nästa år och Uniti har i dagsläget redan fått in nästan 1000 förbeställningar. För Uniti är frågan om hållbarhet i fokus. Det handlar inte bara om att utveckla ett fordon som drivs på el och vilka material den är konstruerad av – vilken typ av el som driver bilen är minst lika viktigt, hela kedjan måste vara hållbar. Samarbetet med E.ON innebär att kunden i samband med köpet av en Uniti-bil i Sverige får solel motsvarande drivmedel till bilen i fem år, vid normalt användande. - Också detta är ett nytt sätt att tänka. Vi vet att den största delen av laddningen kommer att ske i hemmet därför tycker vi att det här erbjudandet är en mycket hållbar lösning, säger Tobias Ekman. - Detta ligger helt i linje med vår profil: Nytänkande och förnybart, säger Karin Waldén, Affärsutvecklingschef, E.ON eMobility Nordic.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Andreas Sandmon

Dela på Facebook

Köp en Uniti-elbil och få 5 års gratis solel av EON

2017-11-30
Uniti - en cool svensk elbil
Nu påbörjar E.ON och svenska företaget Uniti ett mycket spännande samarbete kring elbilar.

Man erbjuder helt enkelt en smart ny svensk elbil från Uniti med 5 års gratis solel från E.On – en riktigt klimatsmart kombo!

Uniti är ett svenskt företag som utvecklar morgondagens citybilar. Den 7:e december kommer Uniti presentera sin första modell – en uppstickare som utmanar den konventionella synen på bilar. E.ON kommer att förse ägaren till en Uniti med solel.

Uniti har funnits i Lund sedan 2016, där man har utvecklat en helt ny elbil med föraren som utgångspunkt och kan komma att förändra uppfattningen om hur en bil ska se ut och köras.

- I dag finns det helt andra möjligheter. Hela bilen och användarupplevelsen har digitaliserats för att öka säkerheten, komforten och körglädjen, samtidigt som miljöpåverkan minimeras, säger Tobias Ekman, Innovation Manager på Uniti.

Företaget har nu beslutat sig för att lägga produktionen i Landskrona. Produktionen av de nya elbilarna kommer att sättas upp under nästa år och Uniti har i dagsläget redan fått in nästan 1000 förbeställningar.

För Uniti är frågan om hållbarhet i fokus. Det handlar inte bara om att utveckla ett fordon som drivs på el och vilka material den är konstruerad av – vilken typ av el som driver bilen är minst lika viktigt, hela kedjan måste vara hållbar.

Samarbetet med E.ON innebär att kunden i samband med köpet av en Uniti-bil i Sverige får solel motsvarande drivmedel till bilen i fem år, vid normalt användande.

- Också detta är ett nytt sätt att tänka. Vi vet att den största delen av laddningen kommer att ske i hemmet därför tycker vi att det här erbjudandet är en mycket hållbar lösning, säger Tobias Ekman.

- Detta ligger helt i linje med vår profil: Nytänkande och förnybart, säger Karin Waldén, Affärsutvecklingschef, E.ON eMobility Nordic.
Källa: E.ON

Senaste nyheter