Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
NORDINSPIRA Located at Stenhamra, Phone: 070-783 32 02. .
NORDINSPIRA Reviewed by Jens Ljunggren Nordinspira arbetar med hållbarhet och säkerhet. Vi kan kliva in som din hjälpande hand och ser till att jobbet blir gjort. Den tjänsten kallar vi, Hyr din Miljöchef. Vi erbjuder dessutom utbildningar, föreläsningar, rådgivning och inspiration för… Nordinspira - Hyr en miljöchef, miljökonsult eller föreläsare. Nordinspira arbetar med hållbarhet och säkerhet. Vi kan kliva in som din hjälpande hand och ser till att jobbet blir gjort. Den tjänsten kallar vi, Hyr din Miljöchef. Vi erbjuder dessutom utbildningar, föreläsningar, rådgivning och inspiration för företag, myndigheter, föreningar och organisationer. Vi har bred kunskap och erfarenhet av planering och implementering av miljöarbete, miljöcertifiering, klimat-kompensation, integrering med arbetsmiljö-arbete, internrevision enligt standarden för miljöledningssystem ISO 14001 (integrerat med ISO 9002 för kvalitet) och nyckeltalsbearbetning. Nordinspira drivs av föreläsaren och utbildaren Gillis Nordin som har mer än 20 års erfarenhet av miljö- och säkerhet för hotell- och servicebranschen och 25 år som utbildare. Gillis har bland annat arbetat som Miljö- och säkerhetschef på Sånga-Säby Hotell och Konferens (Nordens första Svanenmärkta hotell) och som säkerhetskonsult. Gillis har föreläst för och inspirerat mer är 100 företag och organisationer till att börja, fortsätta eller återuppta ett hållbart miljöarbete. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

NORDINSPIRA

Hyr en miljöchef, miljökonsult eller föreläsare

Nordinspira arbetar med hållbarhet och säkerhet. Vi kan kliva in som din hjälpande hand och ser till att jobbet blir gjort. Den tjänsten kallar vi, Hyr din Miljöchef. Vi erbjuder dessutom utbildningar, föreläsningar, rådgivning och inspiration för företag, myndigheter, föreningar och organisationer. Vi har bred kunskap och erfarenhet av planering och implementering av miljöarbete, miljöcertifiering, klimat-kompensation, integrering med arbetsmiljö-arbete, internrevision enligt standarden för miljöledningssystem ISO 14001 (integrerat med ISO 9002 för kvalitet) och nyckeltalsbearbetning.

Nordinspira drivs av föreläsaren och utbildaren Gillis Nordin som har mer än 20 års erfarenhet av miljö- och säkerhet för hotell- och servicebranschen och 25 år som utbildare. Gillis har bland annat arbetat som Miljö- och säkerhetschef på Sånga-Säby Hotell och Konferens (Nordens första Svanenmärkta hotell) och som säkerhetskonsult. Gillis har föreläst för och inspirerat mer är 100 företag och organisationer till att börja, fortsätta eller återuppta ett hållbart miljöarbete.


Kategorier: Utbildningar & Kurser

Nyckelord: -

 facebook.com/NORDINSPIRA