Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
EARTH Located at Luleå, Phone: 073-870 78 16. .
EARTH Reviewed by Jens Ljunggren Mental miljöblockering står ofta i vägen för hållbar verksamhet och livsstil. Vi känner till fakta, vi vet att det krävs förändringar i både stort och smått. Många av oss gör så gott vi kan men oron gnager inombords: Är det någon idé? Earth… Earth - Det mentala språnget till hållbarhet. Mental miljöblockering står ofta i vägen för hållbar verksamhet och livsstil. Vi känner till fakta, vi vet att det krävs förändringar i både stort och smått. Många av oss gör så gott vi kan men oron gnager inombords: Är det någon idé? Earth erbjuder positiv och effektiv hjälp med att ta det mentala språnget. Med en unik metod i grunden skräddarsyr vi insatser för företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner, insatser som leder till hållbara tankar och konkreta förändringar för att gynna både jordklotet och det personliga välmåendet. · Lösa upp blockeringar · Effektivisera miljöarbetet · Eliminera miljöoro och klimatångest som ohälsofaktor Tjänsterna riktar sig mot både privatpersoner och företag och utförs lokalt, globalt och online. Arbetet behovsanpassas på olika nivåer: introduktion, fördjupning och avancerad nivå. Företaget earth har grundats av Ann Murugan, miljökonsult och coach. Med rötter i både ideell naturvård och vetenskaplig forskning har hon skapat metoden Earth Sadhana, som är en lärorik och kraftfull resa med verktyg från hållbarhetsforskning, psykologi, meditation och mental träning. Metoden är effektiv och utvecklande och tar miljöarbetet och miljöengagemanget upp till en ny nivå. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

EARTH

Det mentala språnget till hållbarhet

Mental miljöblockering står ofta i vägen för hållbar verksamhet och livsstil. Vi känner till fakta, vi vet att det krävs förändringar i både stort och smått. Många av oss gör så gott vi kan men oron gnager inombords: Är det någon idé?

Earth erbjuder positiv och effektiv hjälp med att ta det mentala språnget. Med en unik metod i grunden skräddarsyr vi insatser för företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner, insatser som leder till hållbara tankar och konkreta förändringar för att gynna både jordklotet och det personliga välmåendet.

· Lösa upp blockeringar
· Effektivisera miljöarbetet
· Eliminera miljöoro och klimatångest som ohälsofaktor

Tjänsterna riktar sig mot både privatpersoner och företag och utförs lokalt, globalt och online. Arbetet behovsanpassas på olika nivåer: introduktion, fördjupning och avancerad nivå.

Företaget earth har grundats av Ann Murugan, miljökonsult och coach. Med rötter i både ideell naturvård och vetenskaplig forskning har hon skapat metoden Earth Sadhana, som är en lärorik och kraftfull resa med verktyg från hållbarhetsforskning, psykologi, meditation och mental träning. Metoden är effektiv och utvecklande och tar miljöarbetet och miljöengagemanget upp till en ny nivå.


Kategorier: Miljökonsulter

Nyckelord: -