Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
ISOLIGHT Located at Gustafs, Phone: 0243-250 280. .
ISOLIGHT Reviewed by Jens Ljunggren Moniflex är ett unikt och effektivt sätt att isolera fönster mot kyla, värme och sol. Moniflex spar miljön i form av avsevärt minskat värmeläckage och det är ett helt unikt isolerings-material som är 100% miljövänligt och giftfritt. I över 60 år har… Isolight - Unikt, enkelt och beprövat sätt att isolera fönster. Moniflex är ett unikt och effektivt sätt att isolera fönster mot kyla, värme och sol. Moniflex spar miljön i form av avsevärt minskat värmeläckage och det är ett helt unikt isolerings-material som är 100% miljövänligt och giftfritt. I över 60 år har Moniflex tilläggsisolerat fönster och framgångsrikt hjälpt fastighetsägare att spara energi. Därför kan vi miljö- och kvalitetsgarantera våra produkter och vågar påstå att vi kan det här med isolering. Unika isolerande egenskaper: Moniflex släpper in allt ljus men isolerar samtidigt tryggt mot kyla, fukt och värme. Du spar energi och sänker dina kostnader avsevärt. Miljövänligt och smidigt att installera: Moniflex är enkel att installera och har en livslängd på uppåt 30 år. Materialet är dessutom 100% miljvänligt och giftfritt. Moniflex är tillverkat av naturliga cellulosapolymerer och är uppbyggt av veckade och korsvis sammanfogade cellulosafolier. Moniflexen har mycket god isoleringsförmåga även under extremt fuktiga förhållanden. Moniflex är tillverkat av cellulosa från odlad skog, allt överskottsmaterial har använts i tillverkningsprocessen. Det är helt fritt från PVC eller farliga fibrer, det är lukt- och giftfritt och kan hanteras utan skyddskläder eller annan utrusning. Moniflex tilläggsisolering uppfyller också kraven för REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals). Produkterna tillverkas i Gustafs, Dalarna. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

ISOLIGHT

Unikt, enkelt och beprövat sätt att isolera fönster

Moniflex är ett unikt och effektivt sätt att isolera fönster mot kyla, värme och sol. Moniflex spar miljön i form av avsevärt minskat värmeläckage och det är ett helt unikt isolerings-material som är 100% miljövänligt och giftfritt. I över 60 år har Moniflex tilläggsisolerat fönster och framgångsrikt hjälpt fastighetsägare att spara energi. Därför kan vi miljö- och kvalitetsgarantera våra produkter och vågar påstå att vi kan det här med isolering.

Unika isolerande egenskaper:
Moniflex släpper in allt ljus men isolerar samtidigt tryggt mot kyla, fukt och värme. Du spar energi och sänker dina kostnader avsevärt.

Miljövänligt och smidigt att installera:
Moniflex är enkel att installera och har en livslängd på uppåt 30 år. Materialet är dessutom 100% miljvänligt och giftfritt.

Moniflex är tillverkat av naturliga cellulosapolymerer och är uppbyggt av veckade och korsvis sammanfogade cellulosafolier. Moniflexen har mycket god isoleringsförmåga även under extremt fuktiga förhållanden. Moniflex är tillverkat av cellulosa från odlad skog, allt överskottsmaterial har använts i tillverkningsprocessen. Det är helt fritt från PVC eller farliga fibrer, det är lukt- och giftfritt och kan hanteras utan skyddskläder eller annan utrusning. Moniflex tilläggsisolering uppfyller också kraven för REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals). Produkterna tillverkas i Gustafs, Dalarna.


Kategorier: Isolering

Nyckelord: -

 facebook.com/ISOLIGHT