Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
FÄRGAPOTEKET Located at Hela Landet, Phone: 073-806 55 09. .
FÄRGAPOTEKET Reviewed by Jens Ljunggren Färgapoteket är en butik i gamla stationshuset i Tällberg, där ni hittar traditionella färger för vackrare och hälsosammare miljöer. Vi säljer Av Jords äggoljetempera Färg i Påse och Ottossons linoljefärger och naturligtvis de tillbehör du behöver… Färgapoteket - Ekologisk färg som du blandar själv. Färgapoteket är en butik i gamla stationshuset i Tällberg, där ni hittar traditionella färger för vackrare och hälsosammare miljöer. Vi säljer Av Jords äggoljetempera Färg i Påse och Ottossons linoljefärger och naturligtvis de tillbehör du behöver för att måla med dessa färger. Färg i påse är helt ekologiskt och innehåller enbart jordpigment, vatten, ägg och rå linolja. Färg i påse är en torr färgmix som du enkelt blandar en ekologisk och lättmålad äggoljetempera av hemma. Du behöver inga förkunskaper. Färgen innehåller endast ägg, linolja, vatten och färg i påse (jord- och mineralpigment). Färgerna kan användas både inomhus och utomhus och är anpassade och indelade efter de ändamål och underlag de är bäst för – både i kulör och funktion – t.ex. vägg, snickeri, tak och kök. Du väljer enkelt rätt färg till rätt plats. Ska man handla så finns det ingen anledning att inte att göra det med eftertanke och hjärta. Slow Living hos Brukshuset! Vi har även kurser i äggoljetempera måleri, både startupp-kurser för de som ska börja måla, liksom kurser för grupper, privatpersoner såväl som yrkesmålare. Behöver du hjälp med färgsättning står jag till tjänst med även det. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

FÄRGAPOTEKET

Ekologisk färg som du blandar själv

Färgapoteket är en butik i gamla stationshuset i Tällberg, där ni hittar traditionella färger för vackrare och hälsosammare miljöer.
Vi säljer Av Jords äggoljetempera Färg i Påse och Ottossons linoljefärger och naturligtvis de tillbehör du behöver för att måla med dessa färger. Färg i påse är helt ekologiskt och innehåller enbart jordpigment, vatten, ägg och rå linolja. Färg i påse är en torr färgmix som du enkelt blandar en ekologisk och lättmålad äggoljetempera av hemma. Du behöver inga förkunskaper. Färgen innehåller endast ägg, linolja, vatten och färg i påse (jord- och mineralpigment). Färgerna kan användas både inomhus och utomhus och är anpassade och indelade efter de ändamål och underlag de är bäst för – både i kulör och funktion – t.ex. vägg, snickeri, tak och kök. Du väljer enkelt rätt färg till rätt plats. Ska man handla så finns det ingen anledning att inte att göra det med eftertanke och hjärta. Slow Living hos Brukshuset!

Vi har även kurser i äggoljetempera måleri, både startupp-kurser för de som ska börja måla, liksom kurser för grupper, privatpersoner såväl som yrkesmålare. Behöver du hjälp med färgsättning står jag till tjänst med även det.


Kategorier: Färg & Tapet

Nyckelord: -