Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
ECO READY HOUSE Located at Halmstad, Phone: 035-260 82 00. .
ECO READY HOUSE Reviewed by Jens Ljunggren Eco Ready House är en hustillverkare som levererar prefabricerade arkitektritade passivhus enligt svenskt regelverk och standard, fast med en högre kvalitet. Vi bygger inte bara privata småhus men levererar även till större industriella komplex och… Eco ready house - Energisnåla och miljövänliga hus. Eco Ready House är en hustillverkare som levererar prefabricerade arkitektritade passivhus enligt svenskt regelverk och standard, fast med en högre kvalitet. Vi bygger inte bara privata småhus men levererar även till större industriella komplex och byggnader i samarbete med Skanska, Svevia och Veidekke. När du väljer ett Eco Ready House nollenergihus får du bla. modern och unik arkitektur och teknologi, möjlighet att skräddarsy både interiör och exteriöret, stora energi- och underhållsfördelar, minimal miljöpåverkan och inte minst ett attraktivt pris! Våra passivhus uppnår redan idag 2020 års energiförbrukningsmål, dvs. 15 kwh/m2 och år. Företaget har lång erfarenhet av att leverera med högklassig kvalitet och ett gediget kunnande inom byggteknik, vilket varit en förutsättning för att nå detta högt uppsatta mål. Husen är utformade och optimerade på olika sätt beroende på vilket väderstreck de skall placeras i, allt för ge dig som kund optimal energiprestanda. Genom att kombinera passivhusen med moderna lösningar såsom värmepumpar, sol- eller vindkraft kan husen bli självförsörjande på både värme, el och varmvatten. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

ECO READY HOUSE

Energisnåla och miljövänliga hus

Eco Ready House är en hustillverkare som levererar prefabricerade arkitektritade passivhus enligt svenskt regelverk och standard, fast med en högre kvalitet. Vi bygger inte bara privata småhus men levererar även till större industriella komplex och byggnader i samarbete med Skanska, Svevia och Veidekke.

När du väljer ett Eco Ready House nollenergihus får du bla. modern och unik arkitektur och teknologi, möjlighet att skräddarsy både interiör och exteriöret, stora energi- och underhållsfördelar, minimal miljöpåverkan och inte minst ett attraktivt pris!

Våra passivhus uppnår redan idag 2020 års energiförbrukningsmål, dvs. 15 kwh/m2 och år. Företaget har lång erfarenhet av att leverera med högklassig kvalitet och ett gediget kunnande inom byggteknik, vilket varit en förutsättning för att nå detta högt uppsatta mål. Husen är utformade och optimerade på olika sätt beroende på vilket väderstreck de skall placeras i, allt för ge dig som kund optimal energiprestanda.

Genom att kombinera passivhusen med moderna lösningar såsom värmepumpar, sol- eller vindkraft kan husen bli självförsörjande på både värme, el och varmvatten.


Kategorier: Hustillverkare

Nyckelord: eco ready house, eco reday hus, halmstad, hustillverkare, lågenergihus, miljövänligt boende, nollenergihus, passivhus, plusenergihus, prefabricerade passivhus, procyon

 facebook.com/ECO READY HOUSE