Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
HELLORIDER Located at Stockholm, Phone: 08-446 80 204 . .
HELLORIDER Reviewed by Jens Ljunggren Att skaffa elcykel har aldrig varit hetare eller billigare än just nu. Elcyklarna och dess batterier räcker längre än någonsin, infrastrukturen blir bara bättre och marknaden har växt med otroliga 50% de senaste två åren. För att ytterligare… Hellorider - Klimatsmarta elcyklar med lägst prisgaranti. Att skaffa elcykel har aldrig varit hetare eller billigare än just nu. Elcyklarna och dess batterier räcker längre än någonsin, infrastrukturen blir bara bättre och marknaden har växt med otroliga 50% de senaste två åren. För att ytterligare stimulera detta perfekta pendlingsalternativ har regeringen valt att ge ut en elcykelpremie på 25% från och med den 20 september 2017. Detta innebär för dig som privatperson att du får 25% av det du betalat tillbaka, allt du behöver göra är att spara ditt kvitto. HelloRider är Sveriges största återförsäljare av elcyklar och har allt från svenska favoriter som Monark och Crescent till utländska stormärken som Cube, Batavus och Merida. Med sina två Testcentrum, i Stockholm och Malmö, har du möjlighet att boka ett gratis möte med en elcykelexpert som hjälper till att hitta en passande elcykel till just dig, självklart får du även provcykla som mycket du orkar. Online erbjuds fri frakt och lägst prisgaranti på alla elcyklar samt en chattfunktion alla vardagar mellan 09.00 – 18.00 för att du ska känna dig så trygg som möjligt med ditt köp. Välkommen! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

HELLORIDER

Klimatsmarta elcyklar med lägst prisgaranti

Att skaffa elcykel har aldrig varit hetare eller billigare än just nu. Elcyklarna och dess batterier räcker längre än någonsin, infrastrukturen blir bara bättre och marknaden har växt med otroliga 50% de senaste två åren. För att ytterligare stimulera detta perfekta pendlingsalternativ har regeringen valt att ge ut en elcykelpremie på 25% från och med den 20 september 2017. Detta innebär för dig som privatperson att du får 25% av det du betalat tillbaka, allt du behöver göra är att spara ditt kvitto.

HelloRider är Sveriges största återförsäljare av elcyklar och har allt från svenska favoriter som Monark och Crescent till utländska stormärken som Cube, Batavus och Merida. Med sina två Testcentrum, i Stockholm och Malmö, har du möjlighet att boka ett gratis möte med en elcykelexpert som hjälper till att hitta en passande elcykel till just dig, självklart får du även provcykla som mycket du orkar. Online erbjuds fri frakt och lägst prisgaranti på alla elcyklar samt en chattfunktion alla vardagar mellan 09.00 – 18.00 för att du ska känna dig så trygg som möjligt med ditt köp. Välkommen!


Kategorier: Elcyklar & Elmopeder

Nyckelord: -

 facebook.com/HELLORIDER