Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
YAWAMA KIDS Located at Holmsund, Phone: 076-846 61 81. .
YAWAMA KIDS Reviewed by Gita Ljunggren Hos Yawama Kids hittar du handgjord barnrumsinrending, ekologiska leksaker och stickade samt virkade gosedjur, handmålade barnkuddar med djurmotiv, stickade babyfiltar och förvaring för barnrummet. Allt är framställt med stor respekt för både miljön… Yawama kids - Ekologiska gosedjur. Hos Yawama Kids hittar du handgjord barnrumsinrending, ekologiska leksaker och stickade samt virkade gosedjur, handmålade barnkuddar med djurmotiv, stickade babyfiltar och förvaring för barnrummet. Allt är framställt med stor respekt för både miljön och producenterna i Afrika. Många produkter är dessutom tillverkade av återvunna material. Re:design och återbruk när det är som bäst! De ekologiska gosedjuren och leksakerna passar barn i alla åldrar. De stickade och virkade djuren är en perfekt dopgåva, julklapp eller födelsedagspresent. Gosedjuren är stickad av 100% GOTS-certifierat ekologisk bomullsgarn och stoppade med OEKO-certifierad akrylstoppning. Mjukisdjuren kan maskintvättas i ljummet vatten, och sedan dropptorkas. Våra handgjorda ekologiska leksaker är testade enligt internationella och EU-standarder och uppfyller alla säkerhetskrav för leksaker för barn och är CE-märkta. Kollektionen Yawama Kids är framtaget av bloggaren Underbara Clara och designern och stylisten Anna Lidström. Här sammanfogas svensk design med Afrikansk inredning och hantverk. Bakom produktionen av gosedjuren finns kvinnor i Zambia, som för varje stickat djur får en välbehövlig extra inkomst. Ekologiska leksaker som gör gott helt enkelt! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

YAWAMA KIDS

Ekologiska gosedjur

Hos Yawama Kids hittar du handgjord barnrumsinrending, ekologiska leksaker och stickade samt virkade gosedjur, handmålade barnkuddar med djurmotiv, stickade babyfiltar och förvaring för barnrummet. Allt är framställt med stor respekt för både miljön och producenterna i Afrika. Många produkter är dessutom tillverkade av återvunna material. Re:design och återbruk när det är som bäst!

De ekologiska gosedjuren och leksakerna passar barn i alla åldrar. De stickade och virkade djuren är en perfekt dopgåva, julklapp eller födelsedagspresent. Gosedjuren är stickad av 100% GOTS-certifierat ekologisk bomullsgarn och stoppade med OEKO-certifierad akrylstoppning. Mjukisdjuren kan maskintvättas i ljummet vatten, och sedan dropptorkas. Våra handgjorda ekologiska leksaker är testade enligt internationella och EU-standarder och uppfyller alla säkerhetskrav för leksaker för barn och är CE-märkta.

Kollektionen Yawama Kids är framtaget av bloggaren Underbara Clara och designern och stylisten Anna Lidström. Här sammanfogas svensk design med Afrikansk inredning och hantverk.

Bakom produktionen av gosedjuren finns kvinnor i Zambia, som för varje stickat djur får en välbehövlig extra inkomst. Ekologiska leksaker som gör gott helt enkelt!


Kategorier: Barnartiklar

Nyckelord: -