Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
GRÖNA VAL1 Located at Karlstad, Phone: 070-32 83 414. .
GRÖNA VAL1 Reviewed by Jens Ljunggren Gröna Val1 erbjuder tvätt-, disk-, rengörings- och hygienprodukterna Yellow & Blue från Tierra Verde och är även grossister för Gaia Cup och Gaia Pad. Yellow & Blues produkter är skonsamma mot både människa och natur, från skörd till färdig produkt.… Gröna val1 - Tvätt- och rengöringsprodukter som är skonsamma mot människa och natur. Gröna Val1 erbjuder tvätt-, disk-, rengörings- och hygienprodukterna Yellow & Blue från Tierra Verde och är även grossister för Gaia Cup och Gaia Pad. Yellow & Blues produkter är skonsamma mot både människa och natur, från skörd till färdig produkt. Den ekologiska tvättnöten är basen i våra rengöringsprodukter, men alla ingredienser är biologiskt nedbrytbara. Tvättnötterna växer vilt, men odlas även, i hela Indien och Nepal och har använts för rengöring i flera hundra år. De vildväxande tvättnötterna är naturligt ekologiska och det är dessa som används till våra produkter. Tvättmedlet tvättar rent samtidigt som det är så snällt mot huden att du kan handtvätta, trots känsliga händer. De är inte vara skadliga för naturen eller doftar av starka kemiska doftämnen. Alltför många är numera känsliga mot starka dofter, något som inte är ett bekymmer när du tvättar med våra produkter. Vill du veta exakt innehåll är du välkommen att kontakta oss. Vi mejlar/postar dig en innehållsdeklaration. Du är välkommen att lägga din beställning på vår hemsida. Vill du hellre besöka oss och handla i butiken i Karlstad så är du välkommen att besöka oss. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

GRÖNA VAL1

Tvätt- och rengöringsprodukter som är skonsamma mot människa och natur

Gröna Val1 erbjuder tvätt-, disk-, rengörings- och hygienprodukterna Yellow & Blue från Tierra Verde och är även grossister för Gaia Cup och Gaia Pad. Yellow & Blues produkter är skonsamma mot både människa och natur, från skörd till färdig produkt. Den ekologiska tvättnöten är basen i våra rengöringsprodukter, men alla ingredienser är biologiskt nedbrytbara. Tvättnötterna växer vilt, men odlas även, i hela Indien och Nepal och har använts för rengöring i flera hundra år. De vildväxande tvättnötterna är naturligt ekologiska och det är dessa som används till våra produkter.

Tvättmedlet tvättar rent samtidigt som det är så snällt mot huden att du kan handtvätta, trots känsliga händer. De är inte vara skadliga för naturen eller doftar av starka kemiska doftämnen. Alltför många är numera känsliga mot starka dofter, något som inte är ett bekymmer när du tvättar med våra produkter. Vill du veta exakt innehåll är du välkommen att kontakta oss. Vi mejlar/postar dig en innehållsdeklaration.

Du är välkommen att lägga din beställning på vår hemsida. Vill du hellre besöka oss och handla i butiken i Karlstad så är du välkommen att besöka oss.


Kategorier: Tvättmedel

Nyckelord: -