Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Wise lanserar spännande nyheter

http://www.klimatsmart.se/images/news/gunilla96x144.jpg

På Saint Nicholas Day, den 6 december, lanserar vi två kompletterande produkter i mansserien och ytterligare två i vår röda serie från klockan 17.30 och framåt. Kom och få förhandsinfo, träffa grundaren och inspiratören Gunilla Brunell och få en genomgång av nyheterna på plats i vårt nya Showroom! Mingel och lite tilltugg bjuder vi därtill. Föranmälan krävs till info@wisenaturkosmetik.se. Produktnyheter i WISE Röda serie: - Night Balm Rose vår första riktade nattkräm, med jättenattljusolja som innehåller mycket GLA som bygger upp huden. - Moistsbooster med hyaluronsyra, boostar huden med fukt på djupet och binder det i huden. Nyheter i Mansserien: - Face Cleansing milk på snygg och praktisk 100 ml tub, rengör huden från överflödig talg och smuts, men funkar också utmärkt som rakkräm, speciellt för män med känslig hy. - Face tonic for men, med praktisk spraypump, pH balanserar och återfuktar huden och fungerar som rakvatten, eftersom den är antiseptiskt utan att torka ut huden. ”Det känns som en rejäl målgång att vi fått fram så många nyheter denna höst! Det beror helt enkelt på den ökade efterfrågan av våra produkter. Speciellt roligt är det att vi nu har en komplett Mansserie – och killarna är som galna i vår ekologiska hudvård! ”De gillar framförallt resultatet men även priserna.” kommenterar Gunilla Brunell, grundare och VD, WISE Naturkosmetik. Efterfrågan på våra produkter ökar konstant, vilket gör att vi nu tar nästa steg för att ge våra kunder bättre service på nätet. I december lanserar vi vår nya webshop, som gör det lättare att handla för våra återförsäljare. För mer information, kontakta: Gunilla Brunell, vd, grundare och produktutvecklare Wise Naturkosmetik, 08-33 89 59, 0707-794 889.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Wise lanserar spännande nyheter

2012-11-14
Gunilla Brunell.
På Saint Nicholas Day, den 6 december, lanserar vi två kompletterande produkter i mansserien och ytterligare två i vår röda serie från klockan 17.30 och framåt. Kom och få förhandsinfo, träffa grundaren och inspiratören Gunilla Brunell och få en genomgång av nyheterna på plats i vårt nya Showroom! Mingel och lite tilltugg bjuder vi därtill. Föranmälan krävs till info@wisenaturkosmetik.se.

Produktnyheter i WISE Röda serie:
- Night Balm Rose vår första riktade nattkräm, med jättenattljusolja som innehåller mycket GLA som bygger upp huden.

- Moistsbooster med hyaluronsyra, boostar huden med fukt på djupet och binder det i huden.

Nyheter i Mansserien:
- Face Cleansing milk på snygg och praktisk 100 ml tub, rengör huden från överflödig talg och smuts, men funkar också utmärkt som rakkräm, speciellt för män med känslig hy.

- Face tonic for men, med praktisk spraypump, pH balanserar och återfuktar huden och fungerar som rakvatten, eftersom den är antiseptiskt utan att torka ut huden.

”Det känns som en rejäl målgång att vi fått fram så många nyheter denna höst! Det beror helt enkelt på den ökade efterfrågan av våra produkter. Speciellt roligt är det att vi nu har en komplett Mansserie – och killarna är som galna i vår ekologiska hudvård! ”De gillar framförallt resultatet men även priserna.” kommenterar Gunilla Brunell, grundare och VD, WISE Naturkosmetik.

Efterfrågan på våra produkter ökar konstant, vilket gör att vi nu tar nästa steg för att ge våra kunder bättre service på nätet. I december lanserar vi vår nya webshop, som gör det lättare att handla för våra återförsäljare.

För mer information, kontakta:
Gunilla Brunell, vd, grundare och produktutvecklare Wise Naturkosmetik, 08-33 89 59, 0707-794 889.
Källa: Wise

Senaste nyheter