Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vinnarna i chaufförs-SM

http://www.klimatsmart.se/images/news/bil250x236.png

Går det att börja det nya året bättre än som vinnare? Svensk Åkeritidnings premiär av riksomfattande tävlingen Chaufförs-SM är i land efter en rafflande final!Vinnare blev Johan Höggren, Evald Karlssons Åkeri, på andra plats Simon Stenberg, Visby Bilgods och trea Hans Sandström, Wibax Logistics. Sverige har Europas mest miljövänliga lastbilstransporter och då är förstås skickliga förare a och o. När Svensk Åkeritidning i samband med Elmia Lastbil drog igång Chaufförs-SM i bränslesnål körning så handlade det just om att lyfta fram förarnas betydelse i miljöarbetet. Under hösten har ett hundratal förare och åkare från ett 25-tal åkerier haft varsin box installerade i sina bilar och följt resultaten, antingen direkt via sin smartphone eller dator.Vid tolvslaget under självaste nyårsafton stod det klart att Johan Höggren, Evald Karlssons Åkeri i Oskarshamn som kört 28,98 procent snålare än genomsnittet stod som segrare! Det var dock tätt i toppen. På andra plats hittas Simon Stenberg, Visby Bilgods med 25,88 procent och på tredjeplats Hans Sandström Wibax Logistics i Piteå som kört 24,35 procent snålare än genomsnittet. Ett stort grattis!Samma sak säger vi till Conny Eriksson på EB Logistik i Oskarshamn som kört 22,77 procent snålare än genomsnittet, bara en smula bättre än 22,63 procent, som blev resultatet för femman Martin Gustafsson, Hisingsbacka Åkeri.Ett stort grattis till er alla. Så fort helger med ledighet är över återkommer vi med mer information om vinsten – en hejdundrande festkväll i Stockholm. 

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vinnarna i chaufförs-SM

2013-01-01
Går det att börja det nya året bättre än som vinnare? Svensk Åkeritidnings premiär av riksomfattande tävlingen Chaufförs-SM är i land efter en rafflande final!Vinnare blev Johan Höggren, Evald Karlssons Åkeri, på andra plats Simon Stenberg, Visby Bilgods och trea Hans Sandström, Wibax Logistics.

Sverige har Europas mest miljövänliga lastbilstransporter och då är förstås skickliga förare a och o. När Svensk Åkeritidning i samband med Elmia Lastbil drog igång Chaufförs-SM i bränslesnål körning så handlade det just om att lyfta fram förarnas betydelse i miljöarbetet. Under hösten har ett hundratal förare och åkare från ett 25-tal åkerier haft varsin box installerade i sina bilar och följt resultaten, antingen direkt via sin smartphone eller dator.Vid tolvslaget under självaste nyårsafton stod det klart att Johan Höggren, Evald Karlssons Åkeri i Oskarshamn som kört 28,98 procent snålare än genomsnittet stod som segrare! Det var dock tätt i toppen.

På andra plats hittas Simon Stenberg, Visby Bilgods med 25,88 procent och på tredjeplats Hans Sandström Wibax Logistics i Piteå som kört 24,35 procent snålare än genomsnittet. Ett stort grattis!Samma sak säger vi till Conny Eriksson på EB Logistik i Oskarshamn som kört 22,77 procent snålare än genomsnittet, bara en smula bättre än 22,63 procent, som blev resultatet för femman Martin Gustafsson, Hisingsbacka Åkeri.Ett stort grattis till er alla. Så fort helger med ledighet är över återkommer vi med mer information om vinsten – en hejdundrande festkväll i Stockholm. 

Senaste nyheter