Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Darin uppträder på Childrens Climate Prize 24 nov

http://www.klimatsmart.se/images/news/telgeenergi-darin250x135.jpg

Nu är det klart att en av Sveriges mest folkkära artister; Darin, medverkar på årets Children’s Climate Prize, som går av stapeln den 24 november i Södertälje. Darin kommer att framträda både på prisutdelningen i Södertälje Stadshus och på den efterföljande banketten på Tom Tits Experiment. Arrangemanget har ca 200 specialinbjudna gäster från världens alla hörn. Den 24 november koras vinnaren av Children’s Climate Prize 2016, i Södertälje Stadshus. Sedan tidigare är det klart att programledare för årets arrangemang är Doreen Månsson och det kommer även bjudas på live-musik från Mariette, samt den unika orkesterensemblen El Sistema. Nu är det även klart att Darin, en av Sveriges mest folkkära låtskrivare och artister, framträder både på prisutdelningen och banketten. Om Children's Climate Prize: Children’s Climate Prize är ett pris som ger barnen möjlighet att sikta mot stjärnorna och som samtidigt uppmärksammar miljö- och klimatförändringarna, en av vår tids största utmaningar. Miljöprojekt och klimatinitiativ gjorda och genomförda av barn- och ungdomar världen över ska uppmärksammas när nästa generations klimathjälte koras. Torsdag den 24 november sker den första prisutdelningen av det nyinstiftade klimat- och miljöpriset. Allt kommer genomföras under högtidliga former med tillhörande bankett, i traditionellt Nobelmanér, men med barn och ungdomar i strålkastarljuset. Children’s Climate Prize är initierat av Telge Energi. För mer information: www.childrensclimateprize.org

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Lars Andrén

Dela på Facebook

Darin uppträder på Childrens Climate Prize 24 nov

2016-10-20
Darin
Nu är det klart att en av Sveriges mest folkkära artister; Darin, medverkar på årets Children’s Climate Prize, som går av stapeln den 24 november i Södertälje. Darin kommer att framträda både på prisutdelningen i Södertälje Stadshus och på den efterföljande banketten på Tom Tits Experiment. Arrangemanget har ca 200 specialinbjudna gäster från världens alla hörn.

Den 24 november koras vinnaren av Children’s Climate Prize 2016, i Södertälje Stadshus. Sedan tidigare är det klart att programledare för årets arrangemang är Doreen Månsson och det kommer även bjudas på live-musik från Mariette, samt den unika orkesterensemblen El Sistema. Nu är det även klart att Darin, en av Sveriges mest folkkära låtskrivare och artister, framträder både på prisutdelningen och banketten.

Om Children's Climate Prize:
Children’s Climate Prize är ett pris som ger barnen möjlighet att sikta mot stjärnorna och som samtidigt uppmärksammar miljö- och klimatförändringarna, en av vår tids största utmaningar. Miljöprojekt och klimatinitiativ gjorda och genomförda av barn- och ungdomar världen över ska uppmärksammas när nästa generations klimathjälte koras. Torsdag den 24 november sker den första prisutdelningen av det nyinstiftade klimat- och miljöpriset. Allt kommer genomföras under högtidliga former med tillhörande bankett, i traditionellt Nobelmanér, men med barn och ungdomar i strålkastarljuset.

Children’s Climate Prize är initierat av Telge Energi.

För mer information: www.childrensclimateprize.org
Källa: Telge Energi
Foto: Karl Nordlund

Senaste nyheter