Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Stefan Andersson väljer Arctic Paper

http://www.klimatsmart.se/images/news/skeppsrattan_arctic_cover_250x207.jpg

Stefan Andersson släpper sin nya CD ”Skeppsråttan” den 6 november. En CD som till stor del handlar om livet ombord på ostindiefararen Götheborg när det begav sig. Till produktionen av såväl CD-fodral som booklet har Stefan valt Munken Polar, ett närproducerat papper från Arctic Paper Munkedals AB. - Ett snyggt designpapper med äkta papperskänsla, miljövänlig produktion och korta transportvägar var avgörande för vårt pappersval förklarar Marcus Aggfelt produktionsledare hos reklambyrån Milk. AD Mikael Selin ansvarar för formgivningen av CDn. Stefan Andersson har medvetet valt att göra en fyllig CD-bok, med texter och bilder som förhöjer upplevelsen, tillsammans med skivan. - Jag vill ge lyssnare som väljer att köpa skivan ett mervärde genom den tillhörande CD-boken, berättar Stefan. Stefan Andersson ger som en följd av skivsläppet ett antal konserter under namnet ”Hönsafest i juletid” på ostindiefararen. Mer om detta finns att läsa på www.stefanandersson.nu

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Stefan Andersson väljer Arctic Paper

2009-11-11
Albumet Skeppsråttan
Stefan Andersson släpper sin nya CD ”Skeppsråttan” den 6 november. En CD som till stor del handlar om livet ombord på ostindiefararen Götheborg när det begav sig.
Till produktionen av såväl CD-fodral som booklet har Stefan valt Munken Polar, ett närproducerat papper från Arctic Paper Munkedals AB.

- Ett snyggt designpapper med äkta papperskänsla, miljövänlig produktion och korta transportvägar var avgörande för vårt pappersval förklarar Marcus Aggfelt produktionsledare hos reklambyrån Milk. AD Mikael Selin ansvarar för formgivningen av CDn.

Stefan Andersson har medvetet valt att göra en fyllig CD-bok, med texter och bilder som förhöjer upplevelsen, tillsammans med skivan.
- Jag vill ge lyssnare som väljer att köpa skivan ett mervärde genom den tillhörande CD-boken, berättar Stefan.

Stefan Andersson ger som en följd av skivsläppet ett antal konserter under namnet ”Hönsafest i juletid” på ostindiefararen. Mer om detta finns att läsa på www.stefanandersson.nu
För ytterligare info, kontakta: Martin Folkelind, marknadschef, Arctic Paper Skandinavien, tel 031-727 18 29.

<i>Om Munken:
Munken är ett högkvalitativt, FSC-certifierat och obestruket finpapper som är framställt genom en miljövänlig produktionsprocess. Det passar bra till trycksaker, broschyrer, böcker, kataloger och magasin. Munken tillverkas i vitt och cremefärgat och finns i olika bulkvarianter och ytvikter som öppnar för många innovativa möjligheter. Munken finns i tre olika designpapperskvaliteter och i sex olika bokpapperskvaliteter.

Om Arctic Paper:
Arctic Paper tillverkar och marknadsför grafiskt finpapper av mycket hög kvalitet. Företaget är ett av de ledande europeiska företagen inom sitt produktsortiment. Tillverkningen sker i Sverige vid pappersbruket Arctic Paper Munkedals, i Polen vid Arctic Paper Kostrzyn och i Tyskland vid Arctic Paper Mochenwangen. För närvarande pågår förhandling om uppköp av Grycksbo Paper AB. Produktprogrammet består av Amber, Arctic, Munken, Pamo och L-Print, som framför allt används för design- och bokpapper. Arctic Paper har 1 150 medarbetare och försäljningskontor i 15 länder runt om i Europa.</i>

Senaste nyheter