Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

ColorGlo - Ny miljövänlig restaurering

http://www.klimatsmart.se/images/news/colorglo250x193.jpg

ColorGlos certifierade entreprenörer återställer i stort sett vilka skador som helst. Listan kan göras lång men några exempel är: • Interiörer förnyas och ytor återfår sitt originalskick. • Hål repareras. Fläckar rengörs och tas bort. • Problem med skrapmärken, sprickor, brännmärken, fläckar och annat slitage försvinner. • Färger förnyas eller byts ut mot nya färger. • All sorts skinnlagningar. Även färgning. • Nästan alla typer av material kan behandlas av ColorGlo, som t.ex skinn, skinnimitation, plast, väv, plysch, vinyl, sky och alcantara. Miljövänliga, luktfria, vattenbaserade produkter som kan användas i alla typer av lokaler är ledstjärnan för ColorGlos produktutveckling genom åren. I dag erbjuder ColorGlo miljövänlig sanering av de flesta material som exempelvis skinn, plast och textilier. Användningsområdena är vidsträckta. Bilar, båtar, flygplan och tåg rekonditioneras med ColorGlo. Kontor och hem är andra områden där ColorGlo reparerar och återställer möbler i nyskick med hjälp av miljövänliga produkter som är vattenbaserade. Hotell, restauranger, väntsalar och andra offentliga miljöer som utsätts för hård påfrestning rekonditioneras av ColorGlo. Tack vare den miljövänliga tekniken behöver inte verksamheten stängas under någon längre tid. ColorGlos vattenbaserade produkter har extremt kort torktid och är helt luktfria. Därför går det att servera mat i en nyrenoverad matsal samma dag som jobbet skett. Specialister på färgrestauration och reparation! Inredningar i Bilar, Båtar, Flygplan och Hem! Skinn, Plast, Plysch, Vinyl, Sky och Alcantara.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

ColorGlo - Ny miljövänlig restaurering

2010-08-26
ColorGlos certifierade entreprenörer återställer i stort sett vilka skador som helst.

Listan kan göras lång men några exempel är:
• Interiörer förnyas och ytor återfår sitt originalskick.
• Hål repareras. Fläckar rengörs och tas bort.
• Problem med skrapmärken, sprickor, brännmärken, fläckar och annat slitage försvinner.
• Färger förnyas eller byts ut mot nya färger.
• All sorts skinnlagningar. Även färgning.
• Nästan alla typer av material kan behandlas av ColorGlo, som t.ex skinn, skinnimitation, plast, väv, plysch, vinyl, sky och alcantara.

Miljövänliga, luktfria, vattenbaserade produkter som kan användas i alla typer av lokaler är ledstjärnan för ColorGlos produktutveckling genom åren.

I dag erbjuder ColorGlo miljövänlig sanering av de flesta material som exempelvis skinn, plast och textilier. Användningsområdena är vidsträckta. Bilar, båtar, flygplan och tåg rekonditioneras med ColorGlo.

Kontor och hem är andra områden där ColorGlo reparerar och återställer möbler i nyskick med hjälp av miljövänliga produkter som är vattenbaserade.

Hotell, restauranger, väntsalar och andra offentliga miljöer som utsätts för hård påfrestning rekonditioneras av ColorGlo. Tack vare den miljövänliga tekniken behöver inte verksamheten stängas under någon längre tid.

ColorGlos vattenbaserade produkter har extremt kort torktid och är helt luktfria. Därför går det att servera mat i en nyrenoverad matsal samma dag som jobbet skett.

Specialister på färgrestauration och reparation!
Inredningar i Bilar, Båtar, Flygplan och Hem!
Skinn, Plast, Plysch, Vinyl, Sky och Alcantara.
Källa: ColorGlo

Senaste nyheter