Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Respect och Sustainia går samman

http://www.klimatsmart.se/images/news/respect250x101.jpg

Nu formeras marknadens mest kompetenta och intressanta aktör för tjänster inom hållbar affärsutveckling och ansvarsfullt företagande, genom att Respect Sustainable Business och Sustainia går samman. Det nya bolaget kommer att heta Respect Sustainable Business. - Efterfrågan på hållbarhetstjänster har ökat kraftigt de senaste åren. Samtidigt möter vi en ökad efterfrågan från våra kunder att vi ska kunna hjälpa till med alla aspekter av hållbarhet i affärsprocessen, säger Bertil Rosquist, vd Respect. - Sustainia besitter spjutspetskompetens inom verksamhetsstyrning och ledningssystem samt inom leverantörsutveckling. Respect har motsvarande inom strategisk rådgivning, klimattjänster och kommunikation, säger Malin Schmidt, vd för Sustainia. Tillsammans får vi nu möjligheten att leverera en unik helhetslösning till våra kunder. Sustainias ägare, Anders Eriksson, instämmer: - Både Respect och Sustaina har byggt sina varumärken på att leverera specialistkompetens, men vi har haft fokus på olika delar av processen. Vi kompletterar varandra perfekt och det känns därför roligt att vi nu kan ena krafterna för att erbjuda våra kunder en unik bredd på tjänster. Också Respects ägare är nöjda med utvecklingen. - Hållbarhetsfrågor är kopplade till varandra och vi är därför glada att framöver kunna följa våra kunder genom hela hållbarhetsprocessen med ett ännu bredare utbud av tjänster, betonar Kaj Embrén, delägare Respect. Han fortsätter: - Det nya Respect erbjuder en unik bredd och kompetens på den svenska marknaden. I samband med samgåendet kommer det nya bolaget att flytta in i lokalerna på Kungstensgatan 12 i Stockholm där Sustainia har sitt kontor idag. Vd för det nya bolaget blir Bertil Rosquist. För mer information, kontakta: Bertil Rosquist, 073-654 24 29 Malin Schmidt, 070-655 07 83.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Respect och Sustainia går samman

2012-09-19
Nu formeras marknadens mest kompetenta och intressanta aktör för tjänster inom hållbar affärsutveckling och ansvarsfullt företagande, genom att Respect Sustainable Business och Sustainia går samman. Det nya bolaget kommer att heta Respect Sustainable Business.

- Efterfrågan på hållbarhetstjänster har ökat kraftigt de senaste åren. Samtidigt möter vi en ökad efterfrågan från våra kunder att vi ska kunna hjälpa till med alla aspekter av hållbarhet i affärsprocessen, säger Bertil Rosquist, vd Respect.

- Sustainia besitter spjutspetskompetens inom verksamhetsstyrning och ledningssystem samt inom leverantörsutveckling. Respect har motsvarande inom strategisk rådgivning, klimattjänster och kommunikation, säger Malin Schmidt, vd för Sustainia. Tillsammans får vi nu möjligheten att leverera en unik helhetslösning till våra kunder.

Sustainias ägare, Anders Eriksson, instämmer:
- Både Respect och Sustaina har byggt sina varumärken på att leverera specialistkompetens, men vi har haft fokus på olika delar av processen. Vi kompletterar varandra perfekt och det känns därför roligt att vi nu kan ena krafterna för att erbjuda våra kunder en unik bredd på tjänster.

Också Respects ägare är nöjda med utvecklingen.
- Hållbarhetsfrågor är kopplade till varandra och vi är därför glada att framöver kunna följa våra kunder genom hela hållbarhetsprocessen med ett ännu bredare utbud av tjänster, betonar Kaj Embrén, delägare Respect.

Han fortsätter:
- Det nya Respect erbjuder en unik bredd och kompetens på den svenska marknaden.

I samband med samgåendet kommer det nya bolaget att flytta in i lokalerna på Kungstensgatan 12 i Stockholm där Sustainia har sitt kontor idag. Vd för det nya bolaget blir Bertil Rosquist.

För mer information, kontakta:
Bertil Rosquist, 073-654 24 29
Malin Schmidt, 070-655 07 83.

Senaste nyheter