Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vinnaren i Folkets Röst vill fylla din bil med andras prylar

http://www.klimatsmart.se/images/news/dinel-emmanuel-osimosu250x357.jpg

Att para ihop bilister med personer och företag som behöver hjälp att transportera olika föremål är en lysande idé. Det anser de som röstat i kategorin Folkets Röst i Göteborg Energi DinEls Miljöfond. Emmanuel Osimosu tog hem Folkets Röst i stor stil och vann med sin internettjänst Bidsend. Idén föddes när Emmanuel pendlade till och från sin flickvän i en oftast tom bil. Genom att utnyttja annars tomma fordon minskar behovet av alternativa transporter, vilket leder till lägre utsläpp av koldioxid. - Vi är väldigt tacksamma mot Göteborg Energi DinEls Miljöfond och alla de som röstat på vårt projekt, säger Emanuel Osimusu. Detta är goda nyheter också för miljön, då vårt projekt ska minska utsläppen av koldioxid genom att höja utnyttjandet i transportapparaten och därmed skära ner onödiga resor. Göteborg Energi DinEl Miljöfond stöttar projekt som bidrar till nytänkande och en hållbar utveckling inom miljö och energiområdet. Folkets Röst är en ny kategori för i år där allmänheten får rösta fram sin favorit bland de nominerade miljöprojekten. Mer information om årets premierade projekt finns på www.dinel.se. Utdelningsceremoni 10 april: Den 10 april är det dags för miljöfondsutdelning för årets tio stipendiater inklusive Folkets Röstvinnaren som sammanlagt får dela på mer än 600 000 kronor. Utdelningen görs i samband med ett frukostseminarium med temat miljö och förnybar energi. På seminariet kommer även Madeleine Westin, meterolog på TV4, och Isadora Wronski från Greenpeace berätta om vad som händer med klimatet och energiomställningen vi står inför. Ta chansen och träffastipendiaterna där! Anmälan görs på anmalan@dinel.se För mer information, kontakta: Roger Sundemo tf vd DinEl, 031-64 34 101, roger.sundemo@dinel.se Pia Borg DinEl, 031-34 64 191, pia.borg@dinel.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vinnaren i Folkets Röst vill fylla din bil med andras prylar

2014-03-26
Emanuel Osimusu, Bidsend
Att para ihop bilister med personer och företag som behöver hjälp att transportera olika föremål är en lysande idé. Det anser de som röstat i kategorin Folkets Röst i Göteborg Energi DinEls Miljöfond. Emmanuel Osimosu tog hem Folkets Röst i stor stil och vann med sin internettjänst Bidsend. Idén föddes när Emmanuel pendlade till och från sin flickvän i en oftast tom bil. Genom att utnyttja annars tomma fordon minskar behovet av alternativa transporter, vilket leder till lägre utsläpp av koldioxid.

- Vi är väldigt tacksamma mot Göteborg Energi DinEls Miljöfond och alla de som röstat på vårt projekt, säger Emanuel Osimusu. Detta är goda nyheter också för miljön, då vårt projekt ska minska utsläppen av koldioxid genom att höja utnyttjandet i transportapparaten och därmed skära ner onödiga resor.

Göteborg Energi DinEl Miljöfond stöttar projekt som bidrar till nytänkande och en hållbar utveckling inom miljö och energiområdet. Folkets Röst är en ny kategori för i år där allmänheten får rösta fram sin favorit bland de nominerade miljöprojekten.

Mer information om årets premierade projekt finns på www.dinel.se.

Utdelningsceremoni 10 april:
Den 10 april är det dags för miljöfondsutdelning för årets tio stipendiater inklusive Folkets Röstvinnaren som sammanlagt får dela på mer än 600 000 kronor. Utdelningen görs i samband med ett frukostseminarium med temat miljö och förnybar energi. På seminariet kommer även Madeleine Westin, meterolog på TV4, och Isadora Wronski från Greenpeace berätta om vad som händer med klimatet och energiomställningen vi står inför.

Ta chansen och träffastipendiaterna där! Anmälan görs på anmalan@dinel.se

För mer information, kontakta:
Roger Sundemo tf vd DinEl, 031-64 34 101, roger.sundemo@dinel.se
Pia Borg DinEl, 031-34 64 191, pia.borg@dinel.se
Källa: Din El

Senaste nyheter