Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Wisby ProdCon energihus+ väggsystem

http://www.klimatsmart.se/images/news/wisby-prodcon.jpg

När du väljer att bygga Ditt hus med vår energihus+ konstruktion säkrar du framtiden både för miljön och din egen ekonomi. Vår väggkonstruktion är den bästa tänkbara då det gäller att ta hänsyn till din egen boendemiljö och när det gäller att göra minsta möjliga miljöpåverkan i ett globalt perspektiv. Bara genom att bygga med vår konstruktion mer än halverar Du energiförbrukningen enligt dagens byggnorm. Eftersom byggmetoden dessutom är billigare gör du fler vinster. Inom en snar framtid kommer det med all sannolikhet inte att tillåtas att man bygger på något annat sätt än med passivmetod och de som bor i gamla hus med hög energikonsumtion kommer att tvingas se över sin energiförbrukning och göra stora kostsamma förbättringar. Vi är ett företag som ligger i framkant med att leverera energihusväggelement i betong med vacker putsstruktur med minimalt synliga skravar. Vi vänder oss till privatpersoner och företag som vill bygga nytt eller bygga ut med framtidens konstruktion redan idag. Vi levererar hus främst till fastlandet där intresset för energihus växer snabbt och vi har således hela Sverige som arbetsfält. Våra lågenergihus ger dig ett ekonomiskt, sunt och tryggt boende med låg boendekostnad! vår konstruktion som är patentsökt ger dig ett oöverträffat klimatskal och fuktskydd helt utan köldbryggor. Köldbryggor som annars är en stor orsak till energiförluster i byggnader, närmare 30-40 procent försvinner den vägen. ProdCon väggssystem klarar, utan att ge avkall på en sund inomhusmiljö för de boende, de högt ställda byggnormerna från boverket, som uppdaterades 1 februari 2009. Med våra väggar som endast är 53 cm tjocka får du ett U-värde på 0,08. Vi kan hålla låga priser tack vare en enkel och byggeffektiv ny patentsökt konstruktion. Du får vår energieffektiva vägg till samma pris som en vanlig "omodern" vägg. Läs mer om konstruktionen under fliken "Unik konstruktion".

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Wisby ProdCon energihus+ väggsystem

2009-07-10
När du väljer att bygga Ditt hus med vår energihus+ konstruktion säkrar du framtiden både för miljön och din egen ekonomi. Vår väggkonstruktion är den bästa tänkbara då det gäller att ta hänsyn till din egen boendemiljö och när det gäller att göra minsta möjliga miljöpåverkan i ett globalt perspektiv.

Bara genom att bygga med vår konstruktion mer än halverar Du energiförbrukningen enligt dagens byggnorm. Eftersom byggmetoden dessutom är billigare gör du fler vinster. Inom en snar framtid kommer det med all sannolikhet inte att tillåtas att man bygger på något annat sätt än med passivmetod och de som bor i gamla hus med hög energikonsumtion kommer att tvingas se över sin energiförbrukning och göra stora kostsamma förbättringar.

Vi är ett företag som ligger i framkant med att leverera energihusväggelement i betong med vacker putsstruktur med minimalt synliga skravar. Vi vänder oss till privatpersoner och företag som vill bygga nytt eller bygga ut med framtidens konstruktion redan idag. Vi levererar hus främst till fastlandet där intresset för energihus växer snabbt och vi har således hela Sverige som arbetsfält.

Våra lågenergihus ger dig ett ekonomiskt, sunt och tryggt boende med låg boendekostnad! vår konstruktion som är patentsökt ger dig ett oöverträffat klimatskal och fuktskydd helt utan köldbryggor. Köldbryggor som annars är en stor orsak till energiförluster i byggnader, närmare 30-40 procent försvinner den vägen.

ProdCon väggssystem klarar, utan att ge avkall på en sund inomhusmiljö för de boende, de högt ställda byggnormerna från boverket, som uppdaterades 1 februari 2009. Med våra väggar som endast är 53 cm tjocka får du ett U-värde på 0,08. Vi kan hålla låga priser tack vare en enkel och byggeffektiv ny patentsökt konstruktion. Du får vår energieffektiva vägg till samma pris som en vanlig "omodern" vägg. Läs mer om konstruktionen under fliken "Unik konstruktion".
Källor:

Senaste nyheter