Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ny naturlig ekologisk parfym från Weleda

http://www.klimatsmart.se/images/news/weleda-parfym250x438.jpg

Under hösten 2015 lanserade Weleda en helt ny produktgrupp - naturlig ekologisk parfym. Produkterna, som kom i tre olika dofter, har tagits emot positivt och med stort intresse. Efterfrågan på ekologisk kosmetik och hudvård ökar och parfymerna har varit en naturlig utveckling i Weledas sortiment för att tillgodose den medvetna konsumenten med ett ekologiskt alternativ på parfymhyllan. Nu utökar Weleda serien med ytterligare en doft, Jardin de Vie Onagre. Jardin de Vie Onagre: En exklusiv och djupare doft av äkta eteriska oljor från nyplockad magnoliablomma, söta kardemummafrön och varm sandelträ. Rek pris 299kr, 50 ml. TIPS! Spraya på huden och vänta en minut för bästa doftupplevelse. Weleda har alltid haft i sitt grundlöfte till sina konsumenter att inte använda syntetiska ingredienser. Jardin de Vie innehåller därför endast helt naturliga doftextrakt och är fri från ftalater, omdebatterat som hormonstörande ämne, som ofta tillsätts för att få doften att stanna längre på huden. Eau de Naturelle – doftstyrka: Eau de Naturelle är Weledas samlingsnamn för lätta parfymer med 5 % parfymolja (äkta eterisk olja). I styrka kan detta jämföras med en Eau de Cologne, där halten för innehåll av parfymolja ligger mellan 3-8 %. Från och med september finns parfymen hos Life, övriga hälsokostbutiker och webbutiker.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ny naturlig ekologisk parfym från Weleda

2016-09-19
Jardin de Vie Onagre
Under hösten 2015 lanserade Weleda en helt ny produktgrupp - naturlig ekologisk parfym.
Produkterna, som kom i tre olika dofter, har tagits emot positivt och med stort intresse. Efterfrågan på ekologisk kosmetik och hudvård ökar och parfymerna har varit en naturlig utveckling i Weledas sortiment för att tillgodose den medvetna konsumenten med ett ekologiskt alternativ på parfymhyllan. Nu utökar Weleda serien med ytterligare en doft, Jardin de Vie Onagre.

Jardin de Vie Onagre:
En exklusiv och djupare doft av äkta eteriska oljor från nyplockad magnoliablomma, söta kardemummafrön och varm sandelträ. Rek pris 299kr, 50 ml.

TIPS! Spraya på huden och vänta en minut för bästa doftupplevelse.

Weleda har alltid haft i sitt grundlöfte till sina konsumenter att inte använda syntetiska ingredienser. Jardin de Vie innehåller därför endast helt naturliga doftextrakt och är fri från ftalater, omdebatterat som hormonstörande ämne, som ofta tillsätts för att få doften att stanna längre på huden.

Eau de Naturelle – doftstyrka:
Eau de Naturelle är Weledas samlingsnamn för lätta parfymer med 5 % parfymolja (äkta eterisk olja). I styrka kan detta jämföras med en Eau de Cologne, där halten för innehåll av parfymolja ligger mellan 3-8 %.

Från och med september finns parfymen hos Life, övriga hälsokostbutiker och webbutiker.

Weledas produkter uppfyller den striktaste certifieringen inom naturlig och ekologisk hudvård. www.natrue.org
Källa:

Senaste nyheter